İzmir davul çalıyorum. grup arıyorum

selamlar, davul çalıyorum. 6 senedir bir çok grupla sahne tecrübem oldu. sahne ve davul setupum mevcut. hazır yada yeni toplanmış gruba dahil olabilirim. metal müzik dinlerim ama çalmayı tercih etmiyorum. kısa sürede hazırlanıp sahne almak isteyen arkadaşların grubuna dahil olabilirim. uzun soluklu, güzel bişeyler yapabileceğimiz, disiplinli çalışan gruplar tercihimdir. yeni başlamış ve yada sadece bu işten para kazanan arkadaşlarla vakit kaybetmek istemiyorum. buradan yazabilir ya da instagram adresi bırakabilirsiniz dönüş yaparım. bol müzikli günler.

Merhaba. Gitaristim. 26 yaşındayım. Sahne deneyimim var. Müzik teorisi ve kendi demolarımızı kaydedebileceğimiz düzeyde ev stüdyom ve prodüksiyon bilgim var. Prosesör, 100w amfi-kabin gibi sahne boyutuna göre gerekli tüm ekipmanlara sahibim. Buca'da ikamet etmekteyim. 16:00 sonrası tüm günler müsaidim. Şehir dışına çıkmakta da bir sorun yok. Birlikte proje yapmak isterseniz yazabilirsiniz.
Instagram: @Euronymoust

Kariyer odaklı alternatif rock grubuyuz 0553 982 0242. piyasayı sadece para ve tecrübe olarak görüyoruz kendi bestelerimizle sahneler alarak onlarca yıl geçirmek istiyoruz

Geri