Diyelim ki elimde bir takım davul sample ları var.Bu sample ları ard arda döşeyip 4 dakika boyunca aralıksız devam eden bir loop haline getirmek istiyorum.Daha sonra loop'umun BMP'ini değiştirmek istiyorum.Temposunu düşürmek ya da yükseltmek amacıyla.
Hangi programa(lara) ihtiyaç var ?
Adobe audition bu işi yapar mı ?Loop sound unun Pitch'i rahatsız edici derecede değişir mi ?Yoksa kulağa çok da batmaz mı parça içinde ?
Davul parçaları sesleri buldum. (mesela cymbal sound u - kick soundu - snare sound u) bir araya getirmek istesem bu sesleri diyelim.Davul parçalarından sample oluşturmak daha mı karmaşık ve daha mı çok hüner ister ? Hangi programları önerirsiniz bu iş için ?
İçinde güzel davul sesleri bulunduran programlar var mı ?
Fruityloops la bu dediğim işleri yapabilir miyim ?
Cubase de davul sesleri var mıdır ?
Hangi programa(lara) ihtiyaç var ?
Adobe audition bu işi yapar mı ?Loop sound unun Pitch'i rahatsız edici derecede değişir mi ?Yoksa kulağa çok da batmaz mı parça içinde ?
Davul parçaları sesleri buldum. (mesela cymbal sound u - kick soundu - snare sound u) bir araya getirmek istesem bu sesleri diyelim.Davul parçalarından sample oluşturmak daha mı karmaşık ve daha mı çok hüner ister ? Hangi programları önerirsiniz bu iş için ?
İçinde güzel davul sesleri bulunduran programlar var mı ?
Fruityloops la bu dediğim işleri yapabilir miyim ?
Cubase de davul sesleri var mıdır ?