Bronx demiş ki:__Noorion__ demiş ki:Yalnız şöyle bir durumda var. Twin pedala alışmış kişiler çift krosta çok zorlanır. Veya tam tersi.. Bİlmiyorum konuyla fazla alakası olmadı heralde :? YAni çift kroslar ii çalar die bi durum söz konusu deil onu söylemeye çalıştım...
Kendi alışmana bağlı , ikisinde de çalarsın çift cross'un bir açık özelliği single pedallarla çalıyor olman , daha sert daha atik daha hafif kalabiliyor twinin yanında.Bu söylediklerim 2000'den önceydi 😀 şimdi iyi twinler var kayışlısı zincirlisi kemlisi ...
Nabza göre şerbet
ankesorariza demiş ki:biri mikrofonlanmış sadece🙂-maJestY- demiş ki:![]()
Supersound'daki resimlerden gözüme çarptı da , cidden altoların arasında baya mesafe var ve cross'lar arasında açı yok denecek kadar az bilmiyorum belki böyle alışmışsındır ama garip gözüküyor... Birde demolarınızı dinledim de çift cross kullanıyor musun ki bu kadar kastın yoksa görüntü olsun diyemi ?
DuMaNiST-HaLiMiZ-DuMaN demiş ki:ankesorariza demiş ki:biri mikrofonlanmış sadece🙂-maJestY- demiş ki:![]()
Supersound'daki resimlerden gözüme çarptı da , cidden altoların arasında baya mesafe var ve cross'lar arasında açı yok denecek kadar az bilmiyorum belki böyle alışmışsındır ama garip gözüküyor... Birde demolarınızı dinledim de çift cross kullanıyor musun ki bu kadar kastın yoksa görüntü olsun diyemi ?
1 mikrofon ne ?
silent_guitar demiş ki:Sanırım bu da kicklerden aslında birinin kullanıldığının göstergesi, diğeri görsel anlamda orada olsa gerek. Ya da eldeki mikrofonlar yetmediğindendir. 😆 Ne de olsa böyle bir setup'ı mikrofonlamak kolay iş değil. 😉
Sevgiler...
-maJestY- demiş ki:![]()