kekinallahi demiş ki:
MoonlapseVertigo galiba tam okumamaışsın veya anlamamışsın gibi.
şimdi demişsinki tamanın modellerini bire bir incelemedim. e o zaman nası olurda pearl ın hala daha kaliteli hardware yaptığını söliyebilirsin. resminden ne anlayabilrsinki. anlasa zaten buraya başlığı açan adam açmazdı bakardı resme a bu böleymiş bu böleymiş derdi en iyisini seçerdi resminden. buda piyasa hakkında bişey bilmediğini gösteriyo bence
ikinci olarak sana şöle diyim. bildiğin gibi. belkide bilmediğin gibi diyim. dw rush için 30th anniversary bi snare çıkardı. bu snare de dw nin edge serisinin içindedir ama zaten çok pahalı olan edge serisinden farklı olarak bu alette 24-karat gold plated hardware ve Delta ball bearing throw-off dedikleri bi sisten kullanılmıştır . ve şunu diyim sana bu trampeti 2000 pound a almış birini tanıyorum. bence bunu öğrendikten sonra sen gir pearl ın sitesine ve bidaha bak shellset fiyatlarına bi hesap kitap yap bidaha düşün.
üçüncü olarak. ben şöle diyim tüm satupu advanced hardwareden oluşan bi davuluc görmedim ben bu piyasada. eğer başlığı okuduysan arkadaş kısıtlı bir bütçe için davul tavsiyesi istediğini anlatıyor. bu yüzden buraya gelip en üst serilerden değilde gerçekten bizim gibi kısıtlı bütçe kullanıcıları için kullanışlı Fiyat Performans değerlendirmesi yapılmış ürünlerin tartışılması daha mantıklı olur. dediğin gibi burası halka açık bi forum bunu için konuyu dağıtmadan sadece başlığı aydınlatıcı bilgiler verirsen daha mantıklı olur.
dördüncü olarak da hangi pearl ürünlerini kaç senedir kullanıyosun. kaç bar programı kaç sahne kaç açık hava konserinde kullandın. hangi sıklıkta bozup kuruyosun onu da bi sölersen daha aydınlatıcı olur herkes için.
son olarak da benim pearl ı kötülediğimi falan sanma. ben bir pearl kullanıcısıydım 4-5 senedir hiç yarı yolda bırakmadı beni saolsun gerçekten çok kaliteli ama dediğim şuki üst modeller tüm markaların muhakkak iyidir biz konu başlığındada denildiği gibi hesaplı ürünleri tartışırsak daaha mantıklı. en zirvedeki modelleri çekistirmek mantıksız hele hele bunları bırak kullanmayı görmeden bile burada hakkında konuşmak bi adım ileri götürmez gibi.
24 ayar gold plated hardware pearl en üst olmayan serilerinde (masters) serisindede mevcut ayrca senin saydığın sistem benzeri sistemleri her zaman ilk olarak pearl kullandı ve halen hiçbir markada olmayan sistemleri kullanmakta o nedenle bence o konuya girme , tüm hardware i advanced olan birini görmemişsen kimse kullanmıyor anlamına gelmez emin ol kullanan çok benim tanıdığımda bir sürü isim var ayrıca neyin ne olduğunu biraz olsun fark etmek için ille ellime almam gerekmez internet ten yayınladıkları blueprintlerde sehpaların (titan) tüm özellikleri mevcut bikere zaten daha sağlamdı vs. di bunu geçin bu belli markaların tüm üğst serileri birinci sınıf işcilikle üretiliyor artık o sınıflarda rekaber alt sınıf modellerdeki gibi hangisi daha zor kırılır dı vs. di değil tamamen kullanıcıya verdiği kullanı kolaylığı kullandığı teknolojiler ile ilgili ki bunu anlamam için özelliklerini bakmam yeterli işte bu durumda sana diyeceğim pearl ün sitesinden bc-2000 i incelemen ve daha sonra gidip titan serisini incelemen bir kere titan serisinin eğik durması dışında hiçbir özelliği olmayan bir sehpa olduğunu anlayabilrisniz ki bu daha iyi bir teknoloji varken çok gerekszi pearl ün 2 ayrı parçadan boom arm ına bakabilrsin çok çok daha mantıklı ve kullanışlı ayrıca 2. parça arm ın üzerine 3-4 ekstra gyrolock takıp tek sehpa üstüne 3-4 splash benzeri yada2+1 crash /splash kopmbinasyonu kullanbilrsin ayrıca tama daha yeni geçti ve unilock benzeri bir sistem kullanıyor buna karşılık pearl de 360 derecelik sınırsız açı sağlayan sistem var ayrıca ayak kısmlarında memory lock kilidi var ve zilleri kitlemeye yarayan en prtaik sistem winglock var tutupta titan daha iyi demek bence körü körüne tamaya bağlanmak tır ki bunu geçin tüm hardware ağacında her bakımdan pearl tamadan ve diğerlerinden üstündür yine bi örnek o meşhur iron cobra ile pearl powershifter eliminator ü karşılaştırabilriz benim diyeceğim tamayı seviyor sempati besliyor olabilirsiniz elbette ama tutupta pearl den daha gelişmiş vs. demeniz tamamen yanlış çünkü özellikle hardware ve shell teknolojisi mesela (reference serisi nin 20 katlık sandwich shelleri) teknolojileri davul konusunda en üst noktada bulunmakta.
Birde sen hala tutup bana yok 500 pound pahalıymış vs. sistem varmış diye savunuyorsun bikere fiyat ile daha iyi yada daha kötü olduğu belli olsa idi ben baştan pearl ün tamadan iyi olduğunu savunmazdım çünkü TAMA PEARL den daha pahalı ve bu pearl ün daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor o nedenle bana bu bu kadar pahalı bu bu kadar ii diye savunma.Onun dışında benimde DW yi kötülediğimi sanma pearl ve DW 2 sevdiğim davul markasıdır ben burda birşeyi kötülemek birşeyi yüyüceltmeye çalışmıyorum objecktif olarak size birşey ler anlatmnaya bu körükörüne tamnın daha iyiolduğu fikrine herkezin kapılmamasının sağlamak istiyorum çünkü herkez biliyorçoğudavula yeni başlayanda özellikle metallica dinleyen gençler hemen ilk lars ulrich gibi davulculara özenirle onu bi idol görürler bunu herkez bilir sonra lars ne kullanıyor tama hemen tama en iyi si bu genel görüş çoğu kişide oluyor benim amacım buna karşı birşeyler söylemekti sadece zaten tartıştığımız konu yanlış daha fazla sapmadan burda kesmeyi tercih ediyorum ama yinede başka forumlarda konuşabiliriz yineliyorum
Tunc celallenmiyorum dostum sadece belli şeyleri insanlar çok genelleyip birşeylere dayandırmadan savunmuş ona karşı bir tepkiydi herkeze iyi günler