A aaronnhell 14 Ocak 2025 #1 Düzenli sahne arayışında olan işini ciddiye alan pankçı olmayan arkadaşlar ulaşabilir
X x-drummer 16 Ocak 2025 #3 Baran_Ismen demiş ki: tarz? "pank"ı ocak dışı bırakınca geriye 100'e yakın tarz kalıyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... ya sana ne sen davulcu musun 😀
Baran_Ismen demiş ki: tarz? "pank"ı ocak dışı bırakınca geriye 100'e yakın tarz kalıyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... ya sana ne sen davulcu musun 😀
Baran_Ismen 17 Ocak 2025 #4 x-drummer demiş ki: ya sana ne sen davulcu musun 😀 Hepsini görmek için tıklayın... olacaktım, oldurmadılar 🙁 konuyu açan davulcu mu, yoksa grubunu davulcu mu arıyor o da net değil ki. Shadowminds'a davulcu lazım ondan soruyorum kankacım.
x-drummer demiş ki: ya sana ne sen davulcu musun 😀 Hepsini görmek için tıklayın... olacaktım, oldurmadılar 🙁 konuyu açan davulcu mu, yoksa grubunu davulcu mu arıyor o da net değil ki. Shadowminds'a davulcu lazım ondan soruyorum kankacım.
A aaronnhell 22 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Baran_Ismen demiş ki: tarz? "pank"ı ocak dışı bırakınca geriye 100'e yakın tarz kalıyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Tamam dostum bende aksi bir şey dememişim punk dışında müzik yapan bir grup arayışı yani hadi metali de çıkaralım 99 olsun
Baran_Ismen demiş ki: tarz? "pank"ı ocak dışı bırakınca geriye 100'e yakın tarz kalıyor 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... Tamam dostum bende aksi bir şey dememişim punk dışında müzik yapan bir grup arayışı yani hadi metali de çıkaralım 99 olsun
A aaronnhell 22 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Baran_Ismen demiş ki: olacaktım, oldurmadılar 🙁 konuyu açan davulcu mu, yoksa grubunu davulcu mu arıyor o da net değil ki. Shadowminds'a davulcu lazım ondan soruyorum kankacım. Hepsini görmek için tıklayın... Davulcuyum o yüzden davulcu arayanlar yazdım. Kendim için ilan başlığı yani. Gruba davulcu ihtiyacı durumunda davulcu aranıyor yazılırdı.
Baran_Ismen demiş ki: olacaktım, oldurmadılar 🙁 konuyu açan davulcu mu, yoksa grubunu davulcu mu arıyor o da net değil ki. Shadowminds'a davulcu lazım ondan soruyorum kankacım. Hepsini görmek için tıklayın... Davulcuyum o yüzden davulcu arayanlar yazdım. Kendim için ilan başlığı yani. Gruba davulcu ihtiyacı durumunda davulcu aranıyor yazılırdı.
Baran_Ismen 23 Ocak 2025 #7 Arkadaşlar Dark Tranquillity çalacak davulcu arıyor da o yüzden sordum, ama metal de ocak dışı ise ilgilenmezsin heralde.
Arkadaşlar Dark Tranquillity çalacak davulcu arıyor da o yüzden sordum, ama metal de ocak dışı ise ilgilenmezsin heralde.