smcalis 19 Nisan 2025 #1 Albüm çıkarma sürecinde olan grubumuza Power metal çalabilecek davulcu arıyoruz.
M mehmet mert 27 Nisan 2025 #2 smcalis demiş ki: Albüm çıkarma sürecinde olan grubumuza Power metal çalabilecek davulcu arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... smcalis demiş ki: Albüm çıkarma sürecinde olan grubumuza Power metal çalabilecek davulcu arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Yer adana mı?
smcalis demiş ki: Albüm çıkarma sürecinde olan grubumuza Power metal çalabilecek davulcu arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... smcalis demiş ki: Albüm çıkarma sürecinde olan grubumuza Power metal çalabilecek davulcu arıyoruz. Hepsini görmek için tıklayın... Yer adana mı?
smcalis 1 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 mehmet mert demiş ki: Yer adana mı? Daha önce Ankara'daydık. Hepsini görmek için tıklayın... mehmet mert demiş ki: Yer adana mı? Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce Ankara'daydık. Adana'ya taşıdık grubu yeni.
mehmet mert demiş ki: Yer adana mı? Daha önce Ankara'daydık. Hepsini görmek için tıklayın... mehmet mert demiş ki: Yer adana mı? Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce Ankara'daydık. Adana'ya taşıdık grubu yeni.
the-best_one 4 Haziran 2025 #4 smcalis demiş ki: Daha önce Ankara'daydık. Adana'ya taşıdık grubu yeni. Hepsini görmek için tıklayın... Duman tarzı falanda ben varım yaş 15 ama
smcalis demiş ki: Daha önce Ankara'daydık. Adana'ya taşıdık grubu yeni. Hepsini görmek için tıklayın... Duman tarzı falanda ben varım yaş 15 ama
the-best_one Çarşamba 18:24 #6 Kardeş d moii096 demiş ki: Dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum Hepsini görmek için tıklayın... Duman tarzı falan mı diyorum sen diyorsun ki "dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum" diyorsun. Konu ile bağlantısı yok
Kardeş d moii096 demiş ki: Dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum Hepsini görmek için tıklayın... Duman tarzı falan mı diyorum sen diyorsun ki "dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum" diyorsun. Konu ile bağlantısı yok
rga742 Bugün: 01:43 #8 the-best_one demiş ki: Kardeş d Duman tarzı falan mı diyorum sen diyorsun ki "dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum" diyorsun. Konu ile bağlantısı yok Hepsini görmek için tıklayın... Tam olarak öyle demişsin 😀
the-best_one demiş ki: Kardeş d Duman tarzı falan mı diyorum sen diyorsun ki "dumanın power metal yaptığını ilk defa duyuyorum" diyorsun. Konu ile bağlantısı yok Hepsini görmek için tıklayın... Tam olarak öyle demişsin 😀