eraynorm 13 Aralık 2025 #1 Enstürmanına hakim ciddi ve disiplini ön planda tutan bir bateristim konservatuvar hazırlığındayım sahne alabileceğim grup arıyorum
Enstürmanına hakim ciddi ve disiplini ön planda tutan bir bateristim konservatuvar hazırlığındayım sahne alabileceğim grup arıyorum
ilayda ilyd 21 Aralık 2025 #2 eraynorm demiş ki: Enstürmanına hakim ciddi ve disiplini ön planda tutan bir bateristim konservatuvar hazırlığındayım sahne alabileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Beylikdüzü ve civarında grubumuz var genellikle türkce rock calıyoruz 18-23 yas aralıgındayız bateristimiz eksik ilgilenir misin
eraynorm demiş ki: Enstürmanına hakim ciddi ve disiplini ön planda tutan bir bateristim konservatuvar hazırlığındayım sahne alabileceğim grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Beylikdüzü ve civarında grubumuz var genellikle türkce rock calıyoruz 18-23 yas aralıgındayız bateristimiz eksik ilgilenir misin
eraynorm 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ilyd demiş ki: Beylikdüzü ve civarında grubumuz var genellikle türkce rock calıyoruz 18-23 yas aralıgındayız bateristimiz eksik ilgilenir misin Hepsini görmek için tıklayın... iletişim için mümkünse instagramdan konuşabilir miyiz? eraydrum
ilyd demiş ki: Beylikdüzü ve civarında grubumuz var genellikle türkce rock calıyoruz 18-23 yas aralıgındayız bateristimiz eksik ilgilenir misin Hepsini görmek için tıklayın... iletişim için mümkünse instagramdan konuşabilir miyiz? eraydrum