Dawnfall - (Fall of the Crown E.P çıktı!!!)

Kemancı konserinde gayet iyidiniz..

Whisky ve Kramp şarkılarınada yer vermeniz ayrı bir güzellikti..

yolunuz açık olsun.

BEN SİZEE NE DİYİM HELEEEE ORÇUNAAAA EN BÜYÜK HAYRANINIM 🙂 ARKADAŞLAR HER NEKADAR SÜREKLİ DİNLEMESEMDE TARZINIZLA İLGİLİ PARÇALARI AMA SİZİ ZEVKLE DİNLİYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM SESİNE KURBAN ORÇUN 🙂 HEPİNİZ ÇOK İYİ İNSANLARSNIZ SİZİ TANIDÐM GÜNE ŞÜKÜR! 🙂 😛

iki tane konserimiz var sırada;

21 mayıs 2006 pazar günü Antalya Gizli Bahçe... Organizatör Volkan Ortaç'a teşekkürler. konser afişi ise şöyle;

antalyaafis9tw.jpg

Vay vay vay, buraya da sıçramışlar.. : ) Öyle avatara JAson Becker koymak ile olmuyor bu işler diyoruz, Painkiller kavırı süper olmuş diye de ekliyoruz.. Şu besteleri de bir dinleyelim, daha da güzel olacak..

Manzara fatihi Dawnfall'a başarılar dileyerek mektubuma son veriyorum.. : ) Hanginiz Dawnfall ulan!

Purgatory demiş ki:
Vay vay vay, buraya da sıçramışlar.. : ) Öyle avatara JAson Becker koymak ile olmuyor bu işler diyoruz, Painkiller kavırı süper olmuş diye de ekliyoruz.. Şu besteleri de bir dinleyelim, daha da güzel olacak..

Manzara fatihi Dawnfall'a başarılar dileyerek mektubuma son veriyorum.. : ) Hanginiz Dawnfall ulan!

ulen purga🙂 ne adamsın bana playback yapıon de sonra gel burda vay canım cicim ayakları😛😛 euaheu

çizerim lan🙂 sensin pleybek er yada geç gelices istabula konsere o vakit görürsün🙂

3 aralıkta izmirde bir konsere çıkacağız detaylar yakında

Geri