Ya arkadaslar neticeye bakin dean from hell en yakin tonu verecektir kimin agzindan ciktigini dogrulugunu yanlisligini bilmedigimiz hikayelerle ugrasmayalim simdi.Canli canli gordugum dinledigim bir gitar gozumemi inanayim insanlarin anlattigi hikayelere mi?Sizce Musicians friend de dimebagin kullandigi gitarin aynisini 700 dolara satarlarmi akil aliyormu bunu?Hepsi modlaniyor custom dizayn yapiliyor sizin benim aldigimiz gitarlarin onlarin yaninda cok farkli kalacagini size temin ederim.Bu yuzden cakmasiymis orjinaliymis bu gibi teraneler her turlu onceki cumlemle curutuluyor...
Sagan hocam Q flame alirsan neden pisman olasin ki.Sadece ben dean from hell i tavsiye ederim dedim.Seymour duncan kotu manyetik yaparmi yaparsa bukadar yaygin pazarlar mi?Bir manyetik icin gitari kotulemek sacmalik olur.Ama dean from hell i alma imkaniniz varsa tercih edin derim...
Sagan hocam Q flame alirsan neden pisman olasin ki.Sadece ben dean from hell i tavsiye ederim dedim.Seymour duncan kotu manyetik yaparmi yaparsa bukadar yaygin pazarlar mi?Bir manyetik icin gitari kotulemek sacmalik olur.Ama dean from hell i alma imkaniniz varsa tercih edin derim...