LaVoce Z-Glide Custom | Quilt-Top | Dean Zelinsky Guitars
LaVoce Z-Glide Custom | Quilt-Top
turkrock.com
Bu yaza kesin olarak rg752ahm veya maj270xqm almayı düşünüyorum. LaVoce bunlardan bağımsız. GAS 🙁Merhaba. Buradaki gitarlardan birini aldınız mı, merak ettim de.
![]()
Hangi gitarı tercih etmeliyim?
Merhaba tekrardan, yeni bir gitar arayışındayım uzun zamandır, bu yaz kesin edineceğim. Daha çok dream theater çalıyorum fakat benim için önemli olan gitarın versatil olması, high gainde güçlü, leadlerde duygulu, cleanlerde net bir ses almak istiyorum, max 15k bütçem var. Benim beğendiğim...turkrock.com
ahahhahahahahhaha valla alacağım yahu... bu yaz gitarı aldığımda ilk size yazacağım söz.Valla al artık bir gitar da forumca rahatlayalım. Şöyle bir baktım eski mesajlarına (keşke o üstte attığım konuya yazmadan baksaymışım), gitara EMG mi taksamdan tut Fender Player mı alsama, LTD KH602 mi alsamdan tut 7 telli mi alsama, Prestige mi alsamdan tut 24,75 LP mi alsama kadar sıralayıp durmuşsun bir senedir. Bütçe de 15000 liraymış, GÜYA. Bir senedir daldan dala atlayıp durmuşsun ama hala önümüzdeki yaz alacam diyorsun. Valla şaka gibi. Uzun metraj kara mizah çekilir bundan.