hocam noise gate- distortion- amfi - kabin - eq- chorus - reverb şeklinde yap kabinin içinde custom ir loader gibisinden bi seçenek vardır oraya ir yükle. gerisi eq ile oynamana bağlı midleri kısArkadaşlar başaramıyorum. Konuştuğunuz dili de bilmiyorum tam olarak. pedalları amfi ve kabinin neresine koyucağımı da bilmiyorum
O nedirIR kullanıyor musun
kabin simülasyonu. amplitubeda direkt kabinin içine koyabilirsiniz veya harici bi plugin (nadIR vs) ile kullanabilirsiniz sizi hedef tona yaklaştırır. ayrıca tonunuzda boost pedalı yoksa kullanmalısınız. ek olarak şu sayfada bolca death ton tutorialı var göz atabilirsiniz Almost Analog (@almostanalogtones) • Instagram profile .O nedir
kabin simülasyonu. amplitubeda direkt kabinin içine koyabilirsiniz veya harici bi plugin (nadIR vs) ile kullanabilirsiniz sizi hedef tona yaklaştırır. ayrıca tonunuzda boost pedalı yoksa kullanmalısınız. ek olarak şu sayfada bolca death ton tutorialı var göz atabilirsiniz Almost Analog (@almostanalogtones) • Instagram profile .
bunlar da iki tane IR linki
Band Tone IR - Death - Empty Words - Symbolic | ToneHunt
Band Tone IR - Death - Empty Words - Symbolic This Band Tone IR and more can be found @ https://digitalmediaassets.manysubdomainnames.com/bandtoneirs.htmltonehunt.org
kabin simülasyonu. amplitubeda direkt kabinin içine koyabilirsiniz veya harici bi plugin (nadIR vs) ile kullanabilirsiniz sizi hedef tona yaklaştırır. ayrıca tonunuzda boost pedalı yoksa kullanmalısınız. ek olarak şu sayfada bolca death ton tutorialı var göz atabilirsiniz Almost Analog (@almostanalogtones) • Instagram profile .
bunlar da iki tane IR linki
Band Tone IR - Death - Empty Words - Symbolic | ToneHunt
Band Tone IR - Death - Empty Words - Symbolic This Band Tone IR and more can be found @ https://digitalmediaassets.manysubdomainnames.com/bandtoneirs.htmltonehunt.org
ekledikleri reverb eq tube screamer. eq pedalıyla uğraşmak istemiyorsanız eq match yapmayı deneyebilirsiniz fabfilter pluginiyleBahsettiğiniz instagram sayfasını inceledim fakat kullandığı pedalları amplitube'da bulamadım. Elinizde bir preset var mı acaba?
hocam noise gate- distortion- amfi - kabin - eq- chorus - reverb şeklinde yap kabinin içinde custom ir loader gibisinden bi seçenek vardır oraya ir yükle. gerisi eq ile oynamana bağlı midleri kısArkadaşlar başaramıyorum. Konuştuğunuz dili de bilmiyorum tam olarak. pedalları amfi ve kabinin neresine koyucağımı da bilmiyorum
çalarken eğleniyosanız iyidir hocam gerisi boşBöyle bi şey oldu hocam ton. Yanlış notalara basmamı bir kenara bırakırsak nasıl ton iyi mi?
Her şey için teşekkür ederim sayenizde daha güzel bir ton elde ettim. Son hali şöyle oldu.hocam noise gate- distortion- amfi - kabin - eq- chorus - reverb şeklinde yap kabinin içinde custom ir loader gibisinden bi seçenek vardır oraya ir yükle. gerisi eq ile oynamana bağlı midleri kıs
güzel hocam. çoklu kayıt yapabilirsiniz kayıt alırken yapmadıysanızHer şey için teşekkür ederim sayenizde daha güzel bir ton elde ettim. Son hali şöyle oldu.