hocam noise gate- distortion- amfi - kabin - eq- chorus - reverb şeklinde yap kabinin içinde custom ir loader gibisinden bi seçenek vardır oraya ir yükle. gerisi eq ile oynamana bağlı midleri kısArkadaşlar başaramıyorum. Konuştuğunuz dili de bilmiyorum tam olarak. pedalları amfi ve kabinin neresine koyucağımı da bilmiyorum
Şarkıların hangi albümde olduğu belli değil mi zaten 🙂Hangi albüm tonu, hepsi birbirinden farklı. Onu da yazın.
Hocam o bence harmonilerden dolayı öyle geliyodur. Şu son attığım bana daha güzel geliyor.Bu da fena değil, audio (4)teki ton iş görür. Çalımı da toparlamışsın biraz daha, güzel. Devam...
Genelde The Sound of PerseverenceHangi albüm tonu, hepsi birbirinden farklı. Onu da yazın.
Düz valvestate, contour düğmesini en az 9:00'a, bası 1:30'a, tizi 10:00'a çevirin, orta sesleri zevkinize göre ayarlayın ve kazancı maksimuma çıkarın. Hatırladığım kadarıyla valvestate'in çok fazla kazancı yok, çünkü kazancı kısmak çoğu amfide çok kötü bir fikir 😛Genelde The Sound of Perseverence
Ücretsiz neural amp modeler ile 8100 profillerini araştırıp deneyebilirsiniz...tamamen ücretsizdir ama sanırım standalone u henüz yok, reaper gibi bir daw gerekebilir...çok uzun zamandır bakmadım gerçi belki gelmiştir...kolaylıklar...
haydi profili de ben eklemiş olayım 🙂Ücretsiz, standalone, nam için biçilmiş kaftan.Tonocracy
tonocracy.com