RBC demiş ki:Beyler ,bakın bizizde o kadar video'ya çektim bi cd'de bana kopyalayın,başkada birşey istemem 🙂
Kolay gelsin...
rhapsody demiş ki:Tebrikler beyler...Birlikte nice konserlere :metal
mat demiş ki:Güzel bir geceydi...Gelmeyenler çok şey kaçırdılar :!:
Bence
Sepultura güzel oldu...Grup olarak oturdu yani.Ben tarzınız oradan gidecek zannediyordum :metal
Vokalden başlayalım 😉
Metallica tonlamalarında ciddi eksiklerin var...Kendi soundunu duymadığından dolayı olabilir diyeceğim aslında ama,bana bayağa kalın geldi :!:
Seek A.D. u başka bir yerde dinlemek isterim :!: Gitarın sesi inanılmaz kısıktı.Bu yüzden size normal gelen sesler dışarıda yoktu neredeyse...
Gitar vokal olmak zor iş.Seni anlıyorum o konuda.Ama Metallica ya dikkat :!: :!:
Bass...
Ya oğlum sende gelecek var hakkaten.Fakat ''Mi'' Telinle ilgili bir sorun vardı.Soundun yüksekti bu arada.. Önce müzik yap show yapma,daha erken onlar için 😉 Bazı hataların oldu o yüzden :!: :!: :!:
Lead...
Gurupta, soundu en sağlam gelenlerden birisiydi.Biraz canı sıkkındı ama :?:
''Ben buradayım'' diyenlerden biriydi...
Drum...
Çok yerde ritm kaçtı.Yanlış vurulan ziller vs...Belkide gününde değildi ki umarım ondandır.Çalışman gerekli...
Parça seçimleri (Anathema özellikle) takdire şahendi.Saygı duydum.
Ancak gel görki bir Sentenced vakası yaşandı.
Biziz in sisteminin genellikle kötü olduğunu söylerler.Bu bir bahane olmamalı bizler için bence.Başka bir yerde tekrar dinleyip daha net yorumlar yapmak isterim :!: :!: :!:
Yolunuz açık olsun...
Metal Bless You :metal
discouragedone demiş ki:Biziz konserini kaçırdık ama Dip'te gayet iyiydiniz..Başarılarınızın devamını diliorum efenim..'Anathema'ya devam.. =)
mat demiş ki:Güzel bir geceydi...Gelmeyenler çok şey kaçırdılar :!:
Bence
Sepultura güzel oldu...Grup olarak oturdu yani.Ben tarzınız oradan gidecek zannediyordum :metal
Vokalden başlayalım 😉
Metallica tonlamalarında ciddi eksiklerin var...Kendi soundunu duymadığından dolayı olabilir diyeceğim aslında ama,bana bayağa kalın geldi :!:
Seek A.D. u başka bir yerde dinlemek isterim :!: Gitarın sesi inanılmaz kısıktı.Bu yüzden size normal gelen sesler dışarıda yoktu neredeyse...
Gitar vokal olmak zor iş.Seni anlıyorum o konuda.Ama Metallica ya dikkat :!: :!:
Bass...
Ya oğlum sende gelecek var hakkaten.Fakat ''Mi'' Telinle ilgili bir sorun vardı.Soundun yüksekti bu arada.. Önce müzik yap show yapma,daha erken onlar için 😉 Bazı hataların oldu o yüzden :!: :!: :!:
Lead...
Gurupta, soundu en sağlam gelenlerden birisiydi.Biraz canı sıkkındı ama :?:
''Ben buradayım'' diyenlerden biriydi...
Drum...
Çok yerde ritm kaçtı.Yanlış vurulan ziller vs...Belkide gününde değildi ki umarım ondandır.Çalışman gerekli...
Parça seçimleri (Anathema özellikle) takdire şahendi.Saygı duydum.
Ancak gel görki bir Sentenced vakası yaşandı.
Biziz in sisteminin genellikle kötü olduğunu söylerler.Bu bir bahane olmamalı bizler için bence.Başka bir yerde tekrar dinleyip daha net yorumlar yapmak isterim :!: :!: :!:
Yolunuz açık olsun...
Metal Bless You :metal
FateX demiş ki:Dying Wish ve Angelica çıkabilir karşınıza :twisted: