Bronx demiş ki:Norton_Antor demiş ki:Nickin fateks diye mi okunuyor?
Sanırım evet ama sen istediğin gibi telaffuz edebilirsin dostum..
Kendine iyi bak 😉
vauv.teşekkürler.
Bronx demiş ki:Norton_Antor demiş ki:Nickin fateks diye mi okunuyor?
Sanırım evet ama sen istediğin gibi telaffuz edebilirsin dostum..
Kendine iyi bak 😉
fjallstorm demiş ki:Tebrik ediyorum dostlarım çok güzel çaldınız lakin ses sistemi rezaletti(acaba ses sistemi var mıydı)...Damage Inc. bence gecenin parçasıydı...Teşekkür ediyorum herşey için...Başarılar...
Saygılar...
endlesshate demiş ki:fjallstorm demiş ki:Tebrik ediyorum dostlarım çok güzel çaldınız lakin ses sistemi rezaletti(acaba ses sistemi var mıydı)...Damage Inc. bence gecenin parçasıydı...Teşekkür ediyorum herşey için...Başarılar...
Saygılar...
Ses sistemi son derece iyi arkadaşım eğer gruplar kendi soundlarını yakalayamıyorsa bu onların hatasıdır amfilerine ayar çekemiyorlar ya da mixer in başında ki kimseyle irtibat kuramıyorlar demektir. Çok iyi bir mixer ve 6 kolon artı yepyeni bir davul daha ne bekliyor bu amatör gruplar ve dinleyiciler anlayamıyorum. Konserde yoktum ama Andaç açılış konserinde sahnedeydim durumu az çok tahmin edebiliyorum. Neyse başarılar arkadaşlar.
endlesshate demiş ki:Eğer düzgün müzik yapmak istiyorsan kendi amfini kullanıp kendin ayar çekmek zorundasın. Hiçbir bar sana amfi sağlamaz. Ya da istediğin amfiyi kiralar gidersin mekana onunla çalarsın. Özen gösteren grup amfi zil gibi ekipmanlarını edinir ve onlarla çalar konserlerinde. O cep amfisi dediklerin gerçekten vasat amfiler ve çok çok amatör olan kendi amfileri olmayan ya da getirmeye üşenen grupların kullanımı için olsa gerek diye düşünüyorum. Tonmeister sadece kolonlardan çıkan sesi ayarlar ki neyi nası ayarlaması gerektiğini de grup ona söyler. Sen gene bildiğin gibi yap ama konser vermek ile stüdyoya girmek farklıdır.
Ates_Hirsizi demiş ki:endlesshate demiş ki:Eğer düzgün müzik yapmak istiyorsan kendi amfini kullanıp kendin ayar çekmek zorundasın. Hiçbir bar sana amfi sağlamaz. Ya da istediğin amfiyi kiralar gidersin mekana onunla çalarsın. Özen gösteren grup amfi zil gibi ekipmanlarını edinir ve onlarla çalar konserlerinde. O cep amfisi dediklerin gerçekten vasat amfiler ve çok çok amatör olan kendi amfileri olmayan ya da getirmeye üşenen grupların kullanımı için olsa gerek diye düşünüyorum. Tonmeister sadece kolonlardan çıkan sesi ayarlar ki neyi nası ayarlaması gerektiğini de grup ona söyler. Sen gene bildiğin gibi yap ama konser vermek ile stüdyoya girmek farklıdır.
volkan söylenmesi gerekeni söylemiş...genelde mixer başında ben duruyordum andac'ta ama iyi ki de sizin konsere gelmemişim....
Eski andac cafede ne mixer vardı ne de harikulede kolonlar...ama aslan gibi birsürü grup çıktı söyledi... sizin yaşadığınızın 10, belki de 1000 misli zorlukları onlar yaşadı...ama hiç birisi çıkıpta yok şu şöyleydi yok bu böyleydi falan demedi...işte amatör ruh bu!!!
Sanırım Andac Rock! sizin kaliteli müziğinizi anlamadı... veya kaldıramadı.. Bi daha ki sefere sizi manovarın headliner'ı olarak sahneye çıkartalım!!
Neyse, olan tüm aksaklıklar için kusura bakmayın...gene de emeğinize sağlık diyorum...yolunuz açık ola
endlesshate demiş ki:Eğer düzgün müzik yapmak istiyorsan kendi amfini kullanıp kendin ayar çekmek zorundasın. Hiçbir bar sana amfi sağlamaz. Ya da istediğin amfiyi kiralar gidersin mekana onunla çalarsın. Özen gösteren grup amfi zil gibi ekipmanlarını edinir ve onlarla çalar konserlerinde. O cep amfisi dediklerin gerçekten vasat amfiler ve çok çok amatör olan kendi amfileri olmayan ya da getirmeye üşenen grupların kullanımı için olsa gerek diye düşünüyorum. Tonmeister sadece kolonlardan çıkan sesi ayarlar ki neyi nası ayarlaması gerektiğini de grup ona söyler. Sen gene bildiğin gibi yap ama konser vermek ile stüdyoya girmek farklıdır.
cyberknight demiş ki:Dünkü konser için tebrikler.Yanımdakilere de söyledim hatta 1 pozunuzu da çektim: Ortam böyle resmen underground idi!Acaip hoşuma gitti...
Başarılar kocaman kocaman...