angel_organizasyon demiş ki:Bronx demiş ki:Ben Biliyordum , Ben Biliyordum 😀 :zipla
Ben Bir Ankara'ya Geliyim :!: :twisted: 8)
Ben de geliyim Ankara'ya 🙂 Yurdum rockeri gibisi yok!
angel_organizasyon demiş ki:Bronx demiş ki:Ben Biliyordum , Ben Biliyordum 😀 :zipla
Ben Bir Ankara'ya Geliyim :!: :twisted: 8)
alpago demiş ki:bi kaç güne koyarız buraya merak etme dostum İlgin için teşekkürler :metalhead
he hani video, sesimiz kısıldı şarkıları soylerken. Kendimizi izlemek hakkımız değil miSisterMary demiş ki:alpago demiş ki:bi kaç güne koyarız buraya merak etme dostum İlgin için teşekkürler :metalhead
Olm hani video? Birkac gun dedigin nasi bir bikac gun? 🙂
RBC demiş ki:fahri nerelerdesin? ne msnde varsın ne turkrockta varsın ne de sakarya çay evinde 🙂 kankam resimlerinde gene artist gibi çıkmışsın. çok can yakacan sen bu karizmayla 🙂 dizilerde filan oynayacan bak görürsün. demedi deme 😛
duyduguma göre pedallar almışsın gene 🙂 hayırlı olsun, zoomlardan nereye geldik. 3 sene önce neydik ne olduk 🙂 (ne olduk harbiden?)
deep inside'da tam gaz gidiyor..başarılar beyler.
DeadLead demiş ki:Neyse bi ara konserimizede gel cayda içelim özlemimizi atalim kardsim..
ufffffffffffffffffff ne bunlar zombie mombie kendimi tanıyamadım.FateX demiş ki:Arkadaşlar video dan bir ka çblüm en kısa zamanda koymaya çalışacağım buraya .. Video dan bi kaç görüntü vereyim önce 😆 Gece görüşü ile çekildiği için zombi gibi çıkmşz .. İdare edin 😆
Fahri ve karizması :metal
Alpay'a Dikkat 😆 :metal
:metal
Bu arada Sevgili Fahri .. Foruma girip arkadaşlarınla geyik çevirmenden grup olarak çok rahatsızız.. 😆 .. Lütfen Sakarya Çay Evindeki muhabbetlerini buray taşıma.. 😆 Zaten kırkta yılda bir giriyosun ondada yapıcı bi kaç eleştiri yaz 😆 😆 😆 😆 Hatta sen foruma girme evde iki beste yap :twisted: 😆 😆
Stay Heavy :twisted:
ss_dead_ss demiş ki:ya bu ne alakasız türlerdir böle ya doom/thrash/heavy/ araya arabesk rap flnda sıkıştırsak😀
:metalheadYamuk_Pirenses demiş ki:
ss_dead_ss demiş ki:ya bu ne alakasız türlerdir böle ya doom/thrash/heavy/ araya arabesk rap flnda sıkıştırsak😀