Deep Inside (Doom Death) - Ankara

mekanları ve diğer ayrıntıları görmeniz için büyükte koyalım...

SONAFS.webp

Güzel bir konseri daha geride bıraktık ..

Anlatılacak çok şey var aslında ama öncelikle bizim için güzel bir anı olarak hafızamıza kazıdığımız bir konse roldu öncelikle Adana Power of Rock ..

Herşey cuma günü keyif de başladı 😀

Burdan da organizasyonu yapan arkadaşlara teşşekürlerimizi sunalım .. Gerçekten profesyonel çalışan insanlar .. Gördüğümüz ilgi gerçekten güzeldi .. Herşeyle ilgilendi arkadaşlar saolsun ...

Konsere gelince .. Adana da gerçekten bir metal "seyircisi" var .. Açıkcası konser öncesi kalabalığı gördüğümüzde çok şaşırmıştık .. Konsere ilgi güzeldi .. Bizde çalarken eğlendik .. Burdan Adana lı dostlara tekrar selamlar ..

Yorgunluğun ve bazı problemlerin getirdiği aksaklıklar olsada bizim için güzel bir konserdi .. Umarız Adanalı arkadaşlarda memnun kalmıştır ..

Tekrar görüşmek üzere diyelim ve

Akşam 18:00 civarı Dip Bar da sahnedeyiz ..

Saygılar ...

FateX demiş ki:
Güzel bir konseri daha geride bıraktık ..

Herşey cuma günü keyif de başladı 😀

bende şahitim 😀 sonra tren restoranındaki biralı votkalarla devam etti..... :? 🙂 adana seyircisine ve özelliklede organizatör kardeşlerimize çok teşekkürler...gene girmek çalmak dileğiyle..

akşam grşz...

Bugün gelip bizi destekleyen herkese teşekkürler, Adana'nın yorgunluğu üstümüzdeydi ona rağmen güzel şeyler yapmaya çalıştık umarım beğenirsiniz. Özellikle trende rap vokalleri eşliğinde içilen votka-biralar bizi bayağı bir yordu 😀 Neyse, herkesi 30 Mart Dorock'a bekliyoruz...

Haha olm kerim yardın la bizi o gece 😀

Bu arada dip bar da kafa sallayan bizle beraber coşan tüm seyirciye teşekkürler .. Bizim en güzel konserlerimizden biriydi .. Aksilikler her konserdeki gibi vardı tabi ama güzel bi gece oldu bizim için ..

Bu arada düşen zilleri toparlayan seropiagor elemanlarına ve alpayın mikrofonunu sürekli dik tutmaya çalışan cihan a da teşekkür ederiz 😀 😀 😀

Tekrar görüşmek üzere arkadaşlar ..

Saygılar ...

konserleri kaçırdımdım yine kusura bakmayın ama istanbulda sizinleyim.... 2 şehirde de çıkardığınız performans çok iyiymiş başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar..

DİP KONSERİ🙂

SONUNDAAA...🙂 BEN YORUM YAZANA KADAR ÇILDIRDIN ALP 😳 , AMA BAK SONUNDA BAŞARDIM 8)
DİPTE ÇOOOOK GÜZEL Bİ AKŞAM GEÇİRDİK VE SİZİ DİNLEYEMİCEMİZİ ZANNEDEREK AZ DAHA GİDİYODUK AMA SİZ ÇIKINCA HELE Kİ SENTENCED ÇALINCA GERİ ADIM ATMAK MÜMKÜN OLMADI 😀 SESİNİ BİRAZ DAHA DUYSAK DAHA İYİ OLURDU GERÇİ...MÜTHİŞ KEYİFLİ, MÜTHİŞ YORUCU Bİ KONSERDİ, NİTEKİM BOYNUM HALA AÐRIYOO 8O AMA DEÐDİ VE YENİ KONSERLERİ BEKLİYORUZZZ :twisted:

Eywallah teşekkür ederiz .. Konserler tüm hızıyla devam edeceğe benziyor .. Nisan Mayıs aylarıda dolu dolu geçecek 😉

Chaos Magazine in 3. sayısında ( Mart-Nisan) Deep Inside röportajı yer alacaktır ..
chaos3kapakgg9.webp

Satış Noktaları:

Rock Store ve Full Müzik (Ankara)
Akmar Pasajı'nda Atlantis Müzik ve Hammer Müzik (İstanbul)
Çaput Gotic Shop (İzmir)
Şenol Heavy Metal Shop (Bursa)
Ivır-Zıvır Müzik (İzmit)
Heavy Metal Market (Çanakkale)
Voodoo Bar, İri Kedi, Üniversite Kitabevi, Yeşilçam Video (Kütahya)
Dövmeci Mustafa (Altınoluk-Balıkesir)
Beyaz Karınca (Kdz. Ereğli)

http://www.chaosmagazine.net

Ayrıca Akademi Bülteni'nin bizimle yapmış olduğu röpotaj için ..

http://www.akademi-bulteni.net/news.php?readmore=75

Saygılar ..

Geri