YA ben bişi annamadım şimdi öle veya böle adam müziimizi beenmiş gerisi zaten geyik... :?: 8O 😀cinnet demiş ki:entity5 demiş ki:Şu yazacaklarım Degika Davulcusunun resmi açıklamasıdır:
"Yaualahiestabanisallabissümük! Yani Aziz din kardeşlerim!! :dil Aslında ben Müslüman bile değilim. O yüzden içerisinde "...llah" bulunan sözcükleri kullanmaktan hep beraber sakınalım. Böylece daha şık görünen bir forum başlangıcımız olsun. Hepinize şimdiden teşekkür eder ve eccar-ı şuküfet dilerim?¿? :kustum " CheerZ! 🙂Hayret yani, SOLOCU,"Allah" bulunan sözcükleri kullanmaktan sakınan bi grubun hayranlarından olduğunu açıklamış..Başımıza taş yağacak valla..İlginç tabi,Allah korkusu böyle bişey demek ki,ama mecazi anlamda sizinki demek :evil: :? :evil:solocu demiş ki:Grubunuzun daimi hayranlarından oldugumu açılamak isterim...
cyberknight demiş ki:Ya nolursunuz şunları festival olarak adlandırmayın!!!Bir de helal olsun Ankara'daki barlara!baya destek ve izin vermeye başladılar amatör konserlere...Çok şanslısınız Ankara'nın yeni tayfası gruplar cidden hem de çookk...
Bu kısmı çözebilmiş bir tek insan tanıyamadım bu 2 gün içerisinde. :roll: Ancak, bu konunun hassasiyetini de bildiğimden, pek de üzerinde durmak istemiyorum. Yani ne desem boş bu durumda, istersen özelden devam edebiliriz elbet.. :roll: Bir yandan da meraklandım doğrusu :?:cinnet demiş ki:ama mecazi anlamda sizinki demek :evil: :? :evil:
bunlar seni yüceltmez d1ckyMöö 😀 senle bi ara özel görüşmek isterim :kicsallad1ckyMoo demiş ki:Tüm degEka ( 😛 ) elemanlarını saygıyla selamlarım 😀
entity5 demiş ki:Dummy'de o gece ses düzeninin özen gösterilmeden hazırlandığını hepimiz gördük. Yine de bir emek sarfedildi o sisteme bile, o yüzden yanlış bir şeyde demek istemiyorum ama sanırım o konsere (-ya da festivale her neyse 🙂 ) "kötü mü kötü" yakıştırması yapmanın nedeni buydu. Yoksa kendin çal, kendin oyna, hatta kendin coş 😉 hesabı ben eğlendim açıkcası o gece 🙂 "Başka yerlerde buluşmak dileğiye diyeyim" en iyisi... :roll:
peace!