pey demiş ki:ben bu grubu bir anlamadım yani bu kadar kötü bir grup nasıl olurda sürekli konser verir garip yani.demek ki organizatör arkadaşlar tanımak bazen işe yarıyor.sizi başka organizatörlerin yaptığı organizasyonlarda görecekmiyiz bakalım bir gün.başarılar saygılar sevgiler.
pey demiş ki:ben grup elamanalrından birini bile tanımam. buyüzden kişisel bir sorunum olamaz .(yani tanımadığım biriyle ilgili ne olsun ki) ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.ayrıca tabii ki bu benim düşüncem başına bence yazmanın bir anlamı yok. yani tutupta bakkal rüstem amcanın düşüncelerini buraya yazacak değilim dimi 😆
ben onları çok dinledim orda burda hiç ısınamadım yani bu böyle üzgünüm.daha farklı biryerlede görürsekte görelim bakalım nerde görcez .film filan mı çekcekler acaba .(faklı biryerd deyince müzikten farklı bir şey geldi de aklıma 😆 )
😆 mümkün olsa depoya forumda postlarının silinmeme garantisi vermek istiyorum 😆DEP_REM demiş ki:pey demiş ki:ben grup elamanalrından birini bile tanımam. buyüzden kişisel bir sorunum olamaz .(yani tanımadığım biriyle ilgili ne olsun ki) ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.ayrıca tabii ki bu benim düşüncem başına bence yazmanın bir anlamı yok. yani tutupta bakkal rüstem amcanın düşüncelerini buraya yazacak değilim dimi 😆
ben onları çok dinledim orda burda hiç ısınamadım yani bu böyle üzgünüm.daha farklı biryerlede görürsekte görelim bakalım nerde görcez .film filan mı çekcekler acaba .(faklı biryerd deyince müzikten farklı bir şey geldi de aklıma 😆 )
Bende senin üzerinden farklı fantaziler kurdumda neyse burda söylemeyecem ehuehueheuhe
DEP_REM demiş ki:pey demiş ki:ben grup elamanalrından birini bile tanımam. buyüzden kişisel bir sorunum olamaz .(yani tanımadığım biriyle ilgili ne olsun ki) ben gördüğümü bildiğimi söylüyorum.ayrıca tabii ki bu benim düşüncem başına bence yazmanın bir anlamı yok. yani tutupta bakkal rüstem amcanın düşüncelerini buraya yazacak değilim dimi 😆
Bende senin üzerinden farklı fantaziler kurdumda neyse burda söylemeyecem ehuehueheuhe
or_han demiş ki:kurdele deprem