2 yıla yakın süredir turkrocka yazmadım... Mutluyum ilk (we muhtemelen son kez) DeM'e yazdığım için...
Beyler teşekkürler...
Göktuğya her ne kadar sahnede "birinin doğumgünüymüş ben tanımıorum" (Ewet! sana kişisel kin besliyorum büyüsün salacam üstüne 🙂...) desede vokali, özellikle sahne performansı wede "serzeniş" için.
Volkana her ne kadar suratsız bi adam olsada gitarı we eninde sonunda her guruba lazım olan "abi karizmatiğim budur olay..." duruşu we yine "serzeniş" için.
Barışa her ne kadar adamın dawul çalışını kıskansamda tuşelerinin kulağımda yankılanmasına rağmen hala yeterince we hatta daha fazla hızlı olabilmeyi becerebildiği için... özellikle Ankaradan çıkan gruplar arasında (Manga, Çilekeş, 84, Deja-Vu...) dawul çalmayı hakkaten hakkıyla tek becerebilip bana way bea! dedirtebilen bi insan olduğu için. (Ki bitanesinden ders aldım geri kalanı bol bol canlı dinledim yoq ama öle adam naapcan!)
Ertuğrula ne desemki adam 15 yıllık arkadaşım... Hatta kardeşim... adamın sahnesi iyi bas çalışı iyi wede ben adamın suratına bi kere dem iyi grup süpersiniz demedim, ama şu an diorum abi DeM çatır çatır iyi gurup!