DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

Hatırlatma:

-14 Nisan Cuma -> Resimli Rock Bar, Bursa

-15 Nisan Cumartesi -> Garage Rock Bar, Ankara'da rutin programımız.

-22 Nisan Cumartesi -> Backstage Rock Bar, Ankara (sevgili Hayko Cepkin ile birlikte)

-29 Nisan Cumartesi -> 16:30 gibi Gölbaşı'nda bir etkinlikte yer alacağız.Detaylar yakında yazar burda orda şurda.

-29 Nisan Cumartesi -> Garage Rock Bar, Ankara'da yine rutin programımız olacak 20:30 itibariyle.

Eklemelere bakarak olun efenim...

Akşama Bursa'da görüşmek üzere...

***NOT: Bu aylık sadece 22 Nisan'da Garage Rock Bar'da yokuz onun dışında yine rutin bar programımız devam...(15 ve 29 Nisan'da yine sahnede bekliyor olacağız sizleri.Bekleriz...)

izmir konserinde ilk kez izleme şansım oldu süperdiniz 😉 ve izmire yine bekliyozz bascı sanırım ertuğruldu onla kafa kıyak ufak bi sohbet ettik ama bi bk hatırlamıyom 🙁 konserin ertesi günü demoları indirdim onlarda çok ii.. nese devam arkadaşlar nediyimm 😛

haykoposterbackstage.jpg

(Haftaya özel olarak Garage Rock Bar'da sahnede değiliz bu yüzden...)

Bu akşam sevenlerimizi bekliyoruz Garage Rock Bar'daki programımıza...

...Sevgiler&Saygılar...

arkadaşlar umarım memnun kalmışsınızsır bursadan gerçi iskender olayı biras kötü oldu ama nese bunu da telafi ederis 😀 tekrar beklios bursaya en kısa zamanda bu sefer çok farklı olcak 😀 😆

DeM Röportajı (BooDergi.com - Güler SEZER)

" "Yol alırken gökyüzüne kırık kalbimle bulutlara doğru
Bir yağmur damlası olup,hayat versen solan kaderime..."

Siz bu satırları bir de müzikle harmanlanmış haliyle görmelisiniz.
Muhteşem bir yorum, muhteşem bir tarz ve buram buram kalite kokan DEM grubu bu ay BOO!'da. "

DeM, Boo! Dergi'nin 4. sayısında sizlerle...

http://www.boodergi.com

NOT: Bursa'nın sikenderi diyorum başka bişey demiyorum...

püff yine mi hayko cepkinle yaaa ben sevemedim nedense bu oganizasyonları zaten ayın yılın başı bi gelme fırsatım oluyo ondada hayko cepkine para gitmesi koyuyo ama napalım geliriz belkide ((duman olmassa tabi neden ben hasta olmak zorundayım))
bu arada izmirde ertuğrulu baya sevmiş arkadaşlar(egeli dişçilik tayfası).Ertuğrul kızlar tarafından şeker bulunmuşun haberin ola 😀😀 bence bidaha gidin izmire
...........................................................................
27-28 nisan hacettepe üniversitesi 2.rock şenliği bekleriz efenim gelişmeleri dream yüxexes ten ve gazetelerin ankara eklerinden takip edebilirsiniz eğlenicezzz😀😀

Dünkü konserde yanımızda olan arkadaş,seven vs. vs. herkese çok teşekkürler...

Önümüzdeki en yakın etkinlikler:

-25 Nisan Salı -> Backstage'de saat 22:00 civarı bar programımız var.

-29 Nisan Cumartesi -> 16:30 gibi Gölbaşı'nda bir etkinlikte yer alacağız.Detaylar yakında yazar burda orda şurda.

-29 Nisan Cumartesi -> Garage Rock Bar, Ankara'da yine rutin programımız olacak 20:30 itibariyle.

-İptal -> TOBB Üniversitesi Bahar Şenlikleri'nde saat 17:30-19:00 arası sahnedeyiz.

-2 Mayıs Salı -> Backstage'de saat 22:00 civarı bar programımız var.

-3 Mayıs Çarşamba -> Çanakkale Hayal Kahvesi'ndeyiz.

...Sevgiler&Saygılar...

Arkadaşlar Salı günleri de Backstage'de sahne alıyoruz...Saat 22:00 gibi sahnedeyiz...
Bekliyoruz eğlenmek isteyenleri...Peki nerde bu Backstage Bar?Tunalı Caddesi ile Esat Caddesi'nin kesiştiği yerde Tunalı Caddesi 48/A olarak geçmekte adresi.(Bu saatte sarhoş olarak hatırladığım kadarıyla 🙂= )

En yakın konser tarihleri de yukarıda...Yaklaştıkça diğerlerini de haber vermek üzere...

...Sevgiler&Saygılar...

Geri