evet hacı pentagram...
DEMENTIA demiş ki:Emeğimizi satıp gitmeyecek baterist ve vokalist aramaktayız...
Birine sitem olsun diye değil. Gerçekten istediğim şey!deerrudolf demiş ki:DEMENTIA demiş ki:Emeğimizi satıp gitmeyecek baterist ve vokalist aramaktayız...
Sitem?..
deerrudolf demiş ki:DEMENTIA demiş ki:Emeğimizi satıp gitmeyecek baterist ve vokalist aramaktayız...
Sitem?..
deerrudolf demiş ki:Ama "emek" ve "saygı" kavramlarının sözü edildiği bir yerde teşekkür edilmesini de beklerdim ben.
deerrudolf demiş ki:Bence çalgıda seçicilik...
deerrudolf demiş ki:Bakış açılarının bir kişiye ya da bir şeye karşı olması söz konusu değildir her zaman, o sadece bakış açısıdır. Senin bakış açının bu olduğunu görmek hoş değil, üzücü. Yanlış anlaşılmamayı diliyor, daha çocukken (evet evet, çocukken) hafızama kazınan Demantia'ya "inadına" başarılar diliyorum.
deerrudolf demiş ki:Eh böyle forum ortamında kestirip atmaksa çözüm; ben de hem özür diliyorum hem de teşekkür ediyorum...
Hellhound demiş ki:Kendin de yazmışsın bu piyasada kaç kişiyiz diye.Meydanı yeni yetme karı kız götürme amaçlı gruplara bırakmak çok kolay.O zaman bu piyasada müziğini bir yerlere getirmek için uğraşan kimler kalacak?Deep gibi bir parçayı biz kimden dinleyeceğiz?Dementia yolunda ilerlesin, sessizce derinden gelsin geçen senelerde yaptığı gibi.Hep piyasada olup her konsere çıkmasın zaten.Senede 1-2 defa da olsa Artillery gibi müzik yapan bir gruptan mahrum kalmayalım :metalhead
deerrudolf demiş ki:Hellhound demiş ki:Kendin de yazmışsın bu piyasada kaç kişiyiz diye.Meydanı yeni yetme karı kız götürme amaçlı gruplara bırakmak çok kolay.O zaman bu piyasada müziğini bir yerlere getirmek için uğraşan kimler kalacak?Deep gibi bir parçayı biz kimden dinleyeceğiz?Dementia yolunda ilerlesin, sessizce derinden gelsin geçen senelerde yaptığı gibi.Hep piyasada olup her konsere çıkmasın zaten.Senede 1-2 defa da olsa Artillery gibi müzik yapan bir gruptan mahrum kalmayalım :metalhead
Ali; ben de bizle olan ilişkilerinden bahsetmemiştim, onlar biraz zor kopar zaten. Demek istediğim Dementia'nın bizlerle ilişkisiydi. Kestirip atmaktan kastım da grubu dağıtman, pes ettiğini söylemendi. Bak Hellhound ne güzel yazmış, böyle düşünen adamlar çokça var. Senin dediğin bir avuç insan var hiç yoktan.