şu dünyada en sinir olduğum şey PENTAGRAM'a PENTEGRAM diye hitap edilmesidir ki bu çok yapılan bir yanlıştır.lütfen daha dikkatli olalım 😀Big_Bang demiş ki:slm millet ben yeni üyeniz Big_Bang.demir demirkan bence pentegramdan ayrılarak pek iyi yapmadı ama yinede demir demirkan benim adamım ne yaptıysa en iyisini yapmıştır.
ben de iyi bir albüm dekliyorum. :roll: 😀
ben bu yazdığına anca yuuuh derim kardeş sen bi gitte kulağını bi doktora temizlet bence yada sen gitardan falan anlamıyon dd gitar çalamıyosa anatolya mıdır nedir hava çalyo o zaman.....ya anlamıyom niye çekemiyonuz bu adamı haaaa abi sayılı müzisyenlerden hatta bana göre tek pentagram olayı artık dd için kapanmış bi sayfa hala kabullenemediğiniz için saldırıyonuz adama artık onun hiç kimseye ihtiyacı yok O ATIK TEK BAŞINA BİR DEV .........SEVGİLEEEERRRRR..... 😆canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
yener demiş ki:vokalini geliştirebilir...o kadar önemli değilde gitar çalsın o yeter bana.
arkadaşlar haluk için dedim okfulya_m_o_r demiş ki:canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
demir demirkan da gitar çalmayı bilmiyosa..... pes yani ne diim.....
ya hakkaten ha halllllukala karıştı bizde birbirimize girdik o s....k adam yüzünden neyse... 😆canerock demiş ki:arkadaşlar haluk için dedim okfulya_m_o_r demiş ki:canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
canerock demiş ki:arkadaşlar haluk için dedim okfulya_m_o_r demiş ki:canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
16inchcrash demiş ki:şu dünyada en sinir olduğum şey PENTAGRAM'a PENTEGRAM diye hitap edilmesidir ki bu çok yapılan bir yanlıştır.lütfen daha dikkatli olalım 😀
burcudd demiş ki:ben bu yazdığına anca yuuuh derim kardeş sen bi gitte kulağını bi doktora temizlet bence yada sen gitardan falan anlamıyon dd gitar çalamıyosa anatolya mıdır nedir hava çalyo o zaman.....ya anlamıyom niye çekemiyonuz bu adamı haaaa abi sayılı müzisyenlerden hatta bana göre tek pentagram olayı artık dd için kapanmış bi sayfa hala kabullenemediğiniz için saldırıyonuz adama artık onun hiç kimseye ihtiyacı yok O ATIK TEK BAŞINA BİR DEV .........SEVGİLEEEERRRRR..... 😆canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
sorun dedin ne ki benim görüşüm budur .... bende yazarım.... 😉Atalay demiş ki:burcudd demiş ki:ben bu yazdığına anca yuuuh derim kardeş sen bi gitte kulağını bi doktora temizlet bence yada sen gitardan falan anlamıyon dd gitar çalamıyosa anatolya mıdır nedir hava çalyo o zaman.....ya anlamıyom niye çekemiyonuz bu adamı haaaa abi sayılı müzisyenlerden hatta bana göre tek pentagram olayı artık dd için kapanmış bi sayfa hala kabullenemediğiniz için saldırıyonuz adama artık onun hiç kimseye ihtiyacı yok O ATIK TEK BAŞINA BİR DEV .........SEVGİLEEEERRRRR..... 😆canerock demiş ki:gerçi gitar çalmayı bilmiyor ama olsun ruhuyla çalıyo 😆 8) 😉
En büyük sorun, müzik zevktir ve teknik yönleri hariç tartışılmaz bence. Biri adama aşık, öbürü şiir sever onun için sözleri hoşuna gider bu adamın. Kimi progresif sever o yüzden sevmez bu adamı. Çekilecek çekilmeyecek bir konu yok aslında, bunlar görüşler sadece. Bırakın kim ne isterse takılsın, dinlesin, beğensin, beğenmesin. Ama öyle olsa idi zaten bu forumlar da olmazdı. 🙂