metafor demiş ki:
swangsong hem demir pentagramda başarısızdı diyo ondan sonrada :
''Anlama kıtlığı yaşıyorsanız herşeyden önce bunu tedavi edebilecek kişi ben değilim... Ben nerde Demir Demirkan hakkında kötü gitaristtir demişim, ben nerde dönektir demişim veya herhangi başka kötü anlamda birşey kullanmışım? '' diyo .Bu ne demek demir iyi değildi ...bi dediği bi dediğini tutmuyo .sen git önce önce ne yazdıklarını oku sonra cevap ver Swangsong.ayrıca ben trail blazer den beri pentagramı dinliyorum.
Ya sen anlamıyorsun, ya anlamamakta ısrar ediyorsun...
Gına geldi anlamsız tartışmalarınızdan artık yeter be, şu foruma geldiğim 1 seneden beri sizin gibi anlama kıtlığı yaşayan, müzik hakkında zerre birşey bilmeyen zırva tiplerle uğraşıyorum...
Ben Demir'e nerde kötü demişim diyorum gösteremiyorsun, anca laf ebeliği yapıyorsun, bana göstersene nerde kötü gitaristtir demişim, Pentagram'da başarısızdı bile demedim... Dediklerimin yazılışı da anlamı da şudur: Demir Demirkan Pentagram'ı başka çizgiye çekmeye çalışıyordu, bunun da göstergesi Anatolia'dır... Popüler soundda bir albümdür, Demir'in yapmaya çalıştığı buydu, kendi solo albümlerinde izlediği yol gibi... Buna bile kötü demedim, sadece Pentagram'a uymuyordu dedim.
Ona buna sataşıp, tartışma yaratmaksa, ortamı karıştırmaksa amacınız kusura bakmayın ben buna alet olmayacağım. Baştan beri her yazdığım şey ortada, okursunuz anlarsınız, sizin zırvalıklarınızla uğraşacak vaktim yok...