Mikado demiş ki:beyaz_yalanlar demiş ki:en ii gitaristlerinden biri. en ii değil
kişiye göre değişir...
beyaz_yalanlar demiş ki:Mikado demiş ki:beyaz_yalanlar demiş ki:en ii gitaristlerinden biri. en ii değil
kişiye göre değişir...
tam olarak değil. sevgi oalrak değişir tabii ki ama bi de teknik oalrak bazı gerçekler var. ben ona dayanarak sölemiştim. en iilerinden biri ama
sana göre öle canım kulaklarını iyiii aççç gözlerini de öleeeebeyaz_yalanlar demiş ki:en ii gitaristlerinden biri. en ii değil
burcudd demiş ki:sana göre öle canım kulaklarını iyiii aççç gözlerini de öleeee
evet hocam teknik olarak baktıgımızda demir in üstüne tanımam.Mikado demiş ki:beyaz_yalanlar demiş ki:Mikado demiş ki:beyaz_yalanlar demiş ki:en ii gitaristlerinden biri. en ii değil
kişiye göre değişir...
tam olarak değil. sevgi oalrak değişir tabii ki ama bi de teknik oalrak bazı gerçekler var. ben ona dayanarak sölemiştim. en iilerinden biri ama
bence en iyisi demir demirkan sence hangisi.Sencede bi başkası...yani teknik olarakda kişiye göre değişir... :idea:
1.si ben senin yavrun değilim 2.si demirdemirkan yalnızca bir müzisyen değil adam gibi adam senin gibilerin sorunu ne biliyomusu......allam ya kardeşim ben tarkan hayranı değilim DEMİR DEMİRKAN hastasıyım başkakalarıyla karıştırdın heralde o türkiyenin en baba gitaristi üstünede yok bu böle de bilinebeyaz_yalanlar demiş ki:burcudd demiş ki:sana göre öle canım kulaklarını iyiii aççç gözlerini de öleeee
yavrum karşındakine bi erkek olarak değil de bi gitarist olarak bakmayı denemediğin için böle diosun...