B
BeTRaYeD_FooL
Demir Demirkan sağlam rockçıdır,severim müziğini..
ewet bence de bir de haluk levent kendilerini rockçı falan zannediyolar ve türkiyede haluk levent için rockı türkiyede en ii yapan adam sıfatını veriyolar bana göre o güzelim elektronun içine türkü koyup böğüren bir adam ewet gün gelecek DEMİR DEMİRKAN adından herkes övgüyle bahsedecek o gerçek bir sanatçı ,gerçek bir müzisyen , gerçek bir rockçı bir de adam gibi adam....kabahat demiş ki:Yakında Demir, yakında... mutlaka sen de hak ettiğin yere geleceksin.. Gerçek rock, 'Anadolu rock' deyip çıktıkları elektro gitar kullanılmış arabeskten ayrılacak... Ya inanılır gibi değil, bu ülkede Murat Kekilli, Murat Göğebakan filan rockçı diye anılıyor! :twisted: Ya da ne bileyim, FD, harika şarkılar yazıyor yazmasına ama, rockçı falan değil ki o da... Demir Demirkan poptan çook uzak düzgün bir iş yaptığı için popülaritesi sınırlı kalıyor galiba..
demir demirkan artık albüm çıkarmayacak.sadece belgesel ve film müzikleri yapacağını ve ortalarda gözükmeyip sadece isminin piyasayada yer alacağını belirtti.en son gelibolu adlı filmin müziklerini yapmışOnurBattal demiş ki:Arkadaşlar Demir Demirkan'ın albüm çıkarmama olayı söz konusu değil. İstanbul 2004 albümünden daha sert albümler yapacak. Bir diğeri bi kaç yanlış şey yazılmış düzeltmek istiyorum.
Demir Demirkan ibanez rg570 kullanıyo. Köprü manyetiği Dimarzio x2n, neck Dimarzio paf pro. Single ı bilemiyorum 🙂
Bir diğeri kendisi Adanalıdır. Çok sempatik cana yakın, ben rockçıyım triplerini girmeyen arkadşın gibi davranan birisidir. Sizde ona yakınlaşmak soru sorup cevap almak isterseniz www.demirdemirkan.net adresine gelip foruma üye olabilirsiniz.
demir demirkan artık albüm çıkarmayacak.sadece belgesel ve film müzikleri yapacağını ve ortalarda gözükmeyip sadece isminin piyasayada yer alacağını belirtti.en son gelibolu adlı filmin müziklerini yapmış
abi demir abi heryerde başka konuşmuyorsa ve ben de işitme duyumu kaybetmediysem şöyledikleri şöyleydi..."yaa zaten ileride bir albüm yaparsam artık bu son albümdeki sert çizgimi biraz daha değiştirmek, yumuşatmak istiyorum..." cümle 1e1 aynı cümle değil ama söylediği şey nerdeyse bunun aynısıydı....yani ilk 2 albümü tarzında birşeyler istiyor..... eeee şimdi n'olucak dersiniz,????Arkadaşlar Demir Demirkan'ın albüm çıkarmama olayı söz konusu değil. İstanbul 2004 albümünden daha sert albümler yapacak. Bir diğeri bi kaç yanlış şey yazılmış düzeltmek istiyorum
Jaimzhat demiş ki:ne yumuşaması ya?..adam müziğini etkilio die sony den ayrıldı..daa sert müzik yapabilmek için..bence yanlış bilgi almışsınız...yumuşama fln söz konusu diil BENCE ...