www.hitindir.com ayrıca divx playerla çalışıyor...egoist46 demiş ki:zaferlerimin klibini nerden indirebiliriz bilen var mı?
www.hitindir.com ayrıca divx playerla çalışıyor...egoist46 demiş ki:zaferlerimin klibini nerden indirebiliriz bilen var mı?
tabiki duyamazsın çünkü öle bişey demedi sadece hitindir adlı bir site kurulmuş albümünü cd olarak piyasaya sürmeyecek ..yanivisneli demiş ki:öyle birşey mi dedi ya ben niye duymadım peki?
burcudd demiş ki:tabiki duyamazsın çünkü öle bişey demedi sadece hitindir adlı bir site kurulmuş albümünü cd olarak piyasaya sürmeyecek ..yanivisneli demiş ki:öyle birşey mi dedi ya ben niye duymadım peki?
internet yoluyla albümünü indirebileceğiz...yani albüm olacak yanlış haber... 😆 😆 😉
Burock1905 demiş ki:Zaferlerimin yeni versiyonunu sitesinden indirdim... Uygulama basarili...
jerryleelewis demiş ki:şarkıları pop kalıbında...
ii dinle hangi kalıpta olduğunu daha iii anlarsın......töbe ya bu adam ne yapsa yaranamıyor...şimdide popçu oldu...rockın babsını yapıyo adam ...daha napsın türkiyede böle bi adam daha var mııı_????jerryleelewis demiş ki:şarkıları pop kalıbında...