penaber demiş ki:aahh ulan bir konserine gidemedik yaws ne zamandır... dostum resimleri bekliyoruz. www.demirdemirkanfan.com sitesinde de yayınlatabilirsin.
upload etmeye vaktim olunca yollarım linkini
penaber demiş ki:aahh ulan bir konserine gidemedik yaws ne zamandır... dostum resimleri bekliyoruz. www.demirdemirkanfan.com sitesinde de yayınlatabilirsin.
dostum bu benim fikrim.ayrıca muzik kulağımız var bana demir demirkanın sesinin iyi olduğunu idda etme. :!:evanes demiş ki:murat_72 demiş ki:abi demir iyi gitarist ..müzisyen güzel şeyler yapıyor.ama bence şarkı okumayı bıraksın..gitar calsın :!:
Bence birçok şarkıcıdan sesi çok güsel istediği şekilde kullanabiliyor siz gidin sanatla alakadsı olmayan fakat şarkı söyleyen insanlarla uğraşın başarısı kannıtlanmış insanlarla uğraşmayın :!:
aynen dostum :idea:wild_child demiş ki:Demir'i gitarıyla seviyorum. Vokaliyle değil!
wild_child demiş ki:Demir'i gitarıyla seviyorum. Vokaliyle değil!
wild_child demiş ki:Biriyle kıyaslamaya gerek yok. Ben beğenmiyorum vokalini. Canlı belki severim dedim gittim canlı izledim, gene sevmedim. Gitarını severim bak. Enstrümanın hakkını veriyor.
demir demirkanın sesi kötü..iyi bir sesi yok bunu herkes biliyor..yani tartışmayalım herkezde benimle aynı fikirde.başkalarıylada kıyaslamam.buna gerek yok.. :!:pentagramurat demiş ki:bence vokalliği de iyi yapıyor Demir.en azından birçok grubun vokalinden çok çok daha iyi...
murat_72 demiş ki:demir demirkanın sesi kötü..iyi bir sesi yok bunu herkes biliyor..yani tartışmayalım herkezde benimle aynı fikirde.başkalarıylada kıyaslamam.buna gerek yok.. :!:pentagramurat demiş ki:bence vokalliği de iyi yapıyor Demir.en azından birçok grubun vokalinden çok çok daha iyi...