Ceeez demiş ki:Cok basarisiz bi arkadas oldugunu düsünüyorum.
UzaysIz demiş ki:Anatolia albümünü yapan demir demirkan demek cok büyük bi cahilliktir. Demir gruba daha sonra gelip gitmiştir.
ulyanov demiş ki:UzaysIz demiş ki:Anatolia albümünü yapan demir demirkan demek cok büyük bi cahilliktir. Demir gruba daha sonra gelip gitmiştir.
vay be demir demirkan anatolia albumunden sonra katıldı demmeki pentagrama acaba trail blazer albumundeki sololar kime aitti ?? biz cahiliz bilmeyiz bir cevap versen şuna
yoksa trail blazer anatoliadan sonramı yapıldı ??
yok yok ben anladım bu işi demir demirkan birde çalıyo unspokende çalıyoda bizim haberimiz yok 🙂 🙂 🙂
http://www.demirdemirkan.net/anasayfa.htm
Ancak sana gülebiliyorum daha napiyim birşeyler anlatsam anlamazsın, Pentagram grubunun üyeleri hala Demirin çok iyi arkadaşları ama Demir çok özel bir adam ve Pentagramı yeniden canlandıran onları yükseliş dönemine sokan onlar içinde çok önemli bir müzisyen.Artık kendi yolunda mutlu ve huzurlu, çokta başarılıO albümdeki sololar demir indi fakat o sololar iğrenç olduğu için 'popçular dışarı'da kullanılmadı bile (demir kendi kullanmadı).Metin, Demir den daha iyidir. Eskiden de şimdi de pentagram dinleyenlerin çoğu böyle düşünür.
ilk albumdeki sololar murat NET'indi demir demirkan taril blazerle pentagrama katlıdı 🙂UzaysIz demiş ki:Pentagram ın ilk albümünü biliyor musun? Ben Demir Demirkan Pentagram a sonradan geldi dedim, bu doğru. O albümdeki sololar demir indi fakat o sololar iğrenç olduğu için 'popçular dışarı'da kullanılmadı bile (demir kendi kullanmadı) .
şişşt noluyo sertaptan sonra bide sen çıkma karşıma.... 😢Cornflakegirl demiş ki:Aşığım bu adama başka da birşey söylemeye gerek yok 😱)