H hop-e 29 Eylül 2009 #23 Önümüzdeki haftaiçi birgün buluşabiliriz. Tarih verin arkadaşlar. Haftaya Cuma günü uygun mudur ? sonra bilmiyordum, duymadım olmasın. Şu an itibari ile büyük ihtimal gelecek arkadaşlar şöyle: --CreatoR --hakan627 --hop-e --Robian --ozy656 (msn den görüştük) --seththeking (öm ile pas aldık)
Önümüzdeki haftaiçi birgün buluşabiliriz. Tarih verin arkadaşlar. Haftaya Cuma günü uygun mudur ? sonra bilmiyordum, duymadım olmasın. Şu an itibari ile büyük ihtimal gelecek arkadaşlar şöyle: --CreatoR --hakan627 --hop-e --Robian --ozy656 (msn den görüştük) --seththeking (öm ile pas aldık)
seththeking 29 Eylül 2009 #24 bir buluşma ayarlarsanız gelmeye çalışırım ancak, önümüzeki hafta daha doğrusu ayın 1 i ile 10 u arası rusyadan bir arkadaşım gelecek, onu ağırlayacağım. bu tarih içerisindeki bir buluşma için söz veremem.
bir buluşma ayarlarsanız gelmeye çalışırım ancak, önümüzeki hafta daha doğrusu ayın 1 i ile 10 u arası rusyadan bir arkadaşım gelecek, onu ağırlayacağım. bu tarih içerisindeki bir buluşma için söz veremem.
hakan627 1 Ekim 2009 #25 yaw arkadaşlar denizlide manyetik değişimi yapabilecek biri varmı ya bana yardım edinn😀
H hop-e 1 Ekim 2009 #26 11 Ekim Pazar Eflatun da Değirmenönü Cafe de buluşabilir miyiz? Saat kaçta olsun ?
H hop-e 1 Ekim 2009 #27 hakan627 demiş ki: yaw arkadaşlar denizlide manyetik değişimi yapabilecek biri varmı ya bana yardım edinn😀 Hepsini görmek için tıklayın... Getir, ben yapıverem 😛
hakan627 demiş ki: yaw arkadaşlar denizlide manyetik değişimi yapabilecek biri varmı ya bana yardım edinn😀 Hepsini görmek için tıklayın... Getir, ben yapıverem 😛
hakan627 1 Ekim 2009 #28 😀abi unumuşum tarihi yazmaya😛 bi biz gelcez herhalde kimseden ses soluk yok:S
H hop-e 1 Ekim 2009 #29 hakan627 demiş ki: 😀abi unumuşum tarihi yazmaya😛 bi biz gelcez herhalde kimseden ses soluk yok:S Hepsini görmek için tıklayın... ben, sen, seththeking, ve ozzy buluşsak bile yeter 🙂 Kayıt, ekipman, turkrock, yerli-yabancı gruplar konuşuruz.
hakan627 demiş ki: 😀abi unumuşum tarihi yazmaya😛 bi biz gelcez herhalde kimseden ses soluk yok:S Hepsini görmek için tıklayın... ben, sen, seththeking, ve ozzy buluşsak bile yeter 🙂 Kayıt, ekipman, turkrock, yerli-yabancı gruplar konuşuruz.
H hop-e 5 Ekim 2009 #30 11 Ekim Pazar Eflatun da Değirmenönü Cafe saat 15:00 da buluşuyoruz. --hakan627 --hop-e --seththeking --ozy656 (msn den görüştük) nickli üyeler toplanıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşların isimlerini yazdırmaları rica olunur.
11 Ekim Pazar Eflatun da Değirmenönü Cafe saat 15:00 da buluşuyoruz. --hakan627 --hop-e --seththeking --ozy656 (msn den görüştük) nickli üyeler toplanıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşların isimlerini yazdırmaları rica olunur.