ewt farukçum haklısın.çok fazla amatör grup war.ama bizim gibi sağlam yapan grup görmedim.maksat 2-3 akor değil alt yapıdır..tek amaç güzel müzik yapmak.fruk bu arada 2 hafta sonra Nil barda sahne alcaz ona göre...
he ya bende gülerim POhahahaaa.alt yapı bakışına hayran kaldım be bahadır neyse başarılar....🙂 huahhaLestathenaeum demiş ki:vay anasını be sizin gibi sağlam müzik yapan yok ha hehehehhe
hadi bakalım
alttaki imzanı değiştirmen gerek heralde öyle düşünüyorum.sokak köpekleri forumunda yazılan yazı cem e aittir.altında sokak köpekleri yazıyo neden anlaşılamadı anlamadım.gruba kimse girip çıkmıyor orda belirtildiği gibi.başarılar sizedelepistes_davul demiş ki:Şşşş dağılın bakiim. Rahat bırakın vokalistimi 😆
efendi_miagiea demiş ki:alttaki imzanı değiştirmen gerek heralde öyle düşünüyorum.sokak köpekleri forumunda yazılan yazı cem e aittir.altında sokak köpekleri yazıyo neden anlaşılamadı anlamadım.gruba kimse girip çıkmıyor orda belirtildiği gibi.başarılar sizedelepistes_davul demiş ki:Şşşş dağılın bakiim. Rahat bırakın vokalistimi 😆
yaratıcı ama türkçe alternatif yapıyorlarsa neden isim türkçe değil bende bunu merak ettim 🙂 :twisted: 😀PunKaLow demiş ki:bu arada gördüğüm en güzel grup isimlerinden biri...
bahadır olm falling in love'ı benden oğrendin we daha sora baska kullanıcı diye bana yutturmaya çalısıyorsun senin olduğun çok belli zaten yanda gönderilmiş mesajlar 3 diyo casusluk diz boyu nasıl işFalling_in_Love demiş ki:Bence herşeyi güzel yapıyolar.alt yapı açısındanda iyiler ileride bence iyi yerlere gelicekler.nil bar konseri iyi olcak.nilde görüşmek üzere.Dherbedhers' Dİnlemek büyük bi zewk ve erdemdir...