Destruction

Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim @Hakan Baysal Aslında bu başlıkta beni öncelikli rahatsız eden şey eklenen şarkı ile şarkıyı sunum yazısının tutarsızlığıydı...mütevazilik postuna bürünmüş yüksek bir kibir hissediliyor yazıdan...yahu hocam bunun neresi sade senin sadeliğin buysa çok katmanlı müzik yapsan neler yaparsın be densin istiyor sanki Vuslat Bey...

Yapay zeka kullanılmamışsa tebrik ederim tüm samimiyetimle ancak bu seviyede kompozisyon yapabilen birinin hiç enstruman çalmaması ya da çalmayı tercih etmemesi size de garip gelmiyor mu?

Her şeyi midi ile yazayım başkalarına çaldırayım derseniz milyon milyar paranız olması gerekir...organik bir parça çıkması mümkün değil yukarıda @woodsmoke da yazmış Dream Theater elemanlarını getirsen 1 ayda belki kaydederler böyle bir şeyi...

Tüm bu eleştirilerimin ve yorumlarımın Vuslat Bey'in müzik paylaşmasını engellemesini asla istemem bu arada...herkes her üretimini paylaşsın ama şeffaf olsun, 15 yaşında genç de giriyor foruma...burada nasıl her başlık açana gaz ve toz bulutundan anlatmaya başlıyorsak böyle şeffaf olmayan şeylerin de insanları yanıltmasını engellemeliyiz...

Vuslat Bey çok şeye cevap vermiş ama yayınladığı parçanın adını değiştirip ruhsal bir yolculukla ilişkilendirip neden tekrar foruma yüklediğini açıklamamış, kimsenin fark etmeyeceğini düşünmüş olmalı, zaten fark edilmedi, kendisi ispat etmek için tekrar paylaşmak durumunda kaldı...yani aslında öyle bir ruhani aydınlanma sürecinin yaşanmamış olduğu izlenimini uyandırıyor açık söylemek gerekirse, yaşanmışsa da 11 ay önce parçanın adı başka iken yaşanmış o duygular orasını bilemedim...
Merhaba, parçanın adını değiştirdim çünkü ilk haline göre daha melodik bir yapı kazandırdım. Bazı bölümleri baştan yazdım ve düzenledim; bu nedenle ilk versiyonla yenisi arasında farklar olduğunu siz de fark etmişsinizdir. Yazdıklarımda ironi yapmadım, herhangi bir kibirli ifade de kullanmadım. “Çok katmanlı değil” derken, Down of Freedom'daki gibi çoklu senfonik geçişler ya da Our Dream’deki gibi yoğun katmanlardan farklı, daha sade bir yapıdan bahsetmek istemiştim. Bu ifadenin yanlış anlaşılabileceğini düşünmemiştim.

Geri