- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah... 🙂ras17 demiş ki:herkesin kendi görüşü tabii ki de yalnız anna molly i süper çaldılar ya
Eyvallah... 🙂ras17 demiş ki:herkesin kendi görüşü tabii ki de yalnız anna molly i süper çaldılar ya
teşekkür ederiz güzel yorumların için repertuar konusunda seçici davranmaya çalışıyoruz özellikle kendi sevdiğimiz ve çalmaktan zevk aldığımız şarkıları çalmaya gayret ediyoruz ki genelde bilinen şarkılar var repertuarda..."Duman ve Mor ve Ötesi" şuan gündemimizde yok ama bir Dumansever olarak çalmayı çok isterim tabi 🙂purplelife demiş ki:Merhabalar,
Bir arkadaşım vasıyasıyla ününüzü duydum ve sitenizi inceledim. Repertuar seçiminiz gerçekten başarılı ,yalnız bir önerim olacaktı. Bar performansınızın çok daha iyi olabilmesi seyircinin size çok daha fazla eşlik edebilmesi acısından acaba daha bilinen bir kaç şarkı da repertuara alınabilir mi? Duman ya da Mor ve ötesi vs.. Yani vokalistin bayan olmasını buna engel midir bu bir kısıtlama yaşatıyor mu? Bu konuda bilgi alabilirsem de sevinirim.. Tşk🙂
Çok teşekkürler Cem şimdilik herşey yolunda gibi ilerleyen haftalarda daha da rayına oturur programlar...İlgin ve desteğin için çok çok teşekkürler...cemozgurak demiş ki:Details yine yıkmıs cumartesi gecesi Dungeon u , tebrikler arkadaslarr süpermişsinizz haberleri geliyorr hemde naklen 🙂 , asıl yorumu artcore den alıcazz 🙂 benim yerime vekil bıraktım herrhafta 🙂
Details de ki dostlarıma sevgiler saygılarr
( Asilll sen cok iyi bi dostsun 🙂 )