seroberto demiş ki:arkadaşlar cuma gecesi saat 22: 20 de gelen acil bir telefonla hemen sahneye cıktık yani cuma gecesi de çalmış olduk bize de süpriz oldu ole aniden apar topar sanırsam bir takım aksilik yüzünden 42 sahne alamamış...bu gece bekliyoruz,,ben repertuarıma 2. sarkımı eklemeye calışıyorum bakalım bugün söyliyebilecekmiyim görecez 😀😀
drummeragresif demiş ki:+samimi 😉tugbaaaa demiş ki:DetoNee = EgLeNceee + KaLitee 😉
IceAge22 demiş ki:Arkadaşlar enerjiniz çok güzel. Daha fazla beste çalmanızı önerir ve isterim. saygılar sevgiler,.,.,.,.
punkserkan demiş ki:seroberto demiş ki:arkadaşlar cuma gecesi saat 22: 20 de gelen acil bir telefonla hemen sahneye cıktık yani cuma gecesi de çalmış olduk bize de süpriz oldu ole aniden apar topar sanırsam bir takım aksilik yüzünden 42 sahne alamamış...bu gece bekliyoruz,,ben repertuarıma 2. sarkımı eklemeye calışıyorum bakalım bugün söyliyebilecekmiyim görecez 😀😀
ekle tabi hep ayni şarkiyi söluyon ben bilem sıkıldım :twisted: 😆 işallah çalişiosundur şarkilara akşam çalmassan yeni şarki bageti yersin kafana ona göre :twisted:
bi bilgi alsak 😉 gene yalan sarkısında oyun mu olcak 🙂seroberto demiş ki:punkserkan demiş ki:seroberto demiş ki:arkadaşlar cuma gecesi saat 22: 20 de gelen acil bir telefonla hemen sahneye cıktık yani cuma gecesi de çalmış olduk bize de süpriz oldu ole aniden apar topar sanırsam bir takım aksilik yüzünden 42 sahne alamamış...bu gece bekliyoruz,,ben repertuarıma 2. sarkımı eklemeye calışıyorum bakalım bugün söyliyebilecekmiyim görecez 😀😀
ekle tabi hep ayni şarkiyi söluyon ben bilem sıkıldım :twisted: 😆 işallah çalişiosundur şarkilara akşam çalmassan yeni şarki bageti yersin kafana ona göre :twisted:
arkadaşlar akşam cok büyük olaylar olacak sahnede solemedi demeyin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
seroberto demiş ki:punkserkan demiş ki:seroberto demiş ki:arkadaşlar cuma gecesi saat 22: 20 de gelen acil bir telefonla hemen sahneye cıktık yani cuma gecesi de çalmış olduk bize de süpriz oldu ole aniden apar topar sanırsam bir takım aksilik yüzünden 42 sahne alamamış...bu gece bekliyoruz,,ben repertuarıma 2. sarkımı eklemeye calışıyorum bakalım bugün söyliyebilecekmiyim görecez 😀😀
arkadaşlar akşam cok büyük olaylar olacak sahnede solemedi demeyin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: