""""bayan vokal dedigin zaman benim aklima gelen isim begum dur arkadaşlar..(Voodoo) sizi daha dinlemedim..parti de görüşürüz..kolay gele..""""
bu yazı küçükpark sitesindee ilgili grubun sitesine detone davulcusu tarafından yazılmıs bir yazı
şimdi konu ile ilgili bayan vokal arkadasları kıyaslamadan öncee ben uslubu yanlıs buldum , öncelikle dinlemememişsin oya yı , ayrıca bu yazıyı yazmanda begüm ile olan yakınlıgın etkili olabilir mi ?
şimdi olayı biraz farklılastıralımm , dramatize hale getirelim
1. sahış : detone nin davulcusu bu hafta cok güzel caldii
2. sahıs : evet dinledim oldukca basarılıydı
42. nin bir elemanı ( ilk aklıma onlar geldigi için söyledim veya makina nın da bir elemanı da demiş olabilirr 🙂 ) : izmirde davulcu denince akla aytac ( 42 ) gelirr
ne kadar komik değil mii, yazdıgın ile cok fark yok bencee
onun haricinde ben oya yı da begüm ü de defalarca dinledim , ikiside oldukca basarılı ama kıyas yapılması elma ile armut kıyaslanması gibi bişi
, veya anlaman için başka örnek , bmw de mercedes te cok iyi araba değil mi , ama kimileri mercedes cidir kimileri de bmw cidir
begüm , daha yumusak hos cok güzel bir ses
oya , ise keskin güclü ve de sert bir ses begüm e göre
burada işte zevkler ve renkler tartısılmaz modu devreye giriyor
eger bayan vokal yumusak sesli olmalıdır diye bir tavrımız varsa begüm ü begenmemiz noırmal , ama yok arkadasım rock müzik yapıyoruzz ona göre olmalı dersenizde oya yı begenmek cok normal
konunun özeti : insanları dinlemeden yorum yapılmıcak ve de elma ile armut kıyaslanmıcakkk🙂
detone de ki arkadaslara basarılar bu arada