seroberto demiş ki:DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı 16'NCI MKNZ. TUG. K.LIÐI DİYARBAKIR BİLGEKIŞLA kısa dönem piyade er
seroberto demiş ki:DİYARBAKIR Kab.Top.Mrk.K.lığı 16'NCI MKNZ. TUG. K.LIÐI DİYARBAKIR BİLGEKIŞLA kısa dönem piyade er
KATATONiK_SiZOFREN demiş ki:2006 yılının son günlerinde elem bir virüsün galibiyeti sebebiyle serkanı yatağa düşüren gribin yıldönümünü kutluyor hain virüsü nefretle kınıyorum 😀
punkserkan demiş ki:KATATONiK_SiZOFREN demiş ki:2006 yılının son günlerinde elem bir virüsün galibiyeti sebebiyle serkanı yatağa düşüren gribin yıldönümünü kutluyor hain virüsü nefretle kınıyorum 😀
hehe aman virüs felan deme yaufff havalar kotu zaten 🙂 yine düşmeyelim yataklara 😉
gulshen demiş ki:çarşamba günü d.günümü sırf detone war die beri de yapiim dedim ama yoktunuz bana kötü bi hediye oldu bu bir de duyduğum kadarıyla istanbul a gidiomuşsunuz umarım herşeyin en iyisi olur sizi çoqqq öslicem ben 🙁
KATATONiK_SiZOFREN demiş ki:öslediiimm yaaaa yeni yıla sizsiz mi girces yane şimdiii pöööffff 🙁