Gençler bilmem kaç (10 olabilir) Şubat, Antalya konserinizi izledim (Emin sağolsun). Kayıt gayet başarılı, önce kamaramancıyı tebrik etmek istiyorum 😆 Sonra:
Sevgili liquoredmind, buraya döndüğünde sana bambaşka bir gözle bakacağım. Tebriklerin ötesini yapıyorum. :twisted: Gitaristiniz her eve lazım ama bir şeyi var gibi... Kamerayla çok oynuyor mesela 😀 Ayrica penayi fazla kaldiriyor! 😆 Anlayana... 🙂
Çok üzülerek söylüyorum, şusu busu eksik demek bile içimden gelmiyor ama davulcunuzun değişmesiyle Ankara'da olsanız Limon tayfası'na hitap edecek en iyi grubu siz olabilirsiniz bence. ( Tabi burda fikir vermekten çok eleştiri yapılıyordu ama bu seferlik bir af buyurun 😀 ) Emin'in nasıl bir adam olduğunu bilmesem de elimde sırf bu kayıt olsa, direk çıkarırdım adamı valla dışarı 😆 Bas gelmiyor malesef kaydınızda, geldiği kadarıyla da tonları beğenmedim, bahsi geçen şahıstan düşük bir performans söz konusu. 1 saat boyu ağzında sigara, durabildiğine dik durmaya çalışan bir adamla bu tarz yürümez. Atın onu dışarı 😛
Grup çok şık bence, can-ı gönülden başarılar diliyorum 😉