Ben de bu konuyla ilgili olarak demek isterim ki: Arkadaşlar karar almıştık. Eray ve murat bu konuya değinmemişler de ben yazıyım dedim. Konser verebileceğimiz en muhtemel zaman mevsim olarak yaz. Dolayısıyla bizim yazın antalyaya gelmemiz gerekiyo ama ortada şöyle bi durum var. Grupçak yazın ANTALYAYA GELMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ. Daha çok Ankara ve İstanbul'da barda çalmak ve para kazanmak (antalya'da yapamadığımız bi şey bu) ve daha da önemlisi bizi adam gibi ve hakkını vererek dinleyecek, 3-5 kişiyle sınırlı kalmayacak insanlara çalacağız. Bizim artık bi şeylere yavaş yavaş adım atmamız gerekiyo. Zamanının geldiğini düşünüyorum artık. Her ne kadar ayrı şehirlerde olsak da internet denilen bu icat bayağı işimize yarabilir. Beste çalışmaları içinse daha önce de söylediğim gibi prodüktör her zaman vardır önemli olan üretkenlik. Bizde bunun olduğunu zannetmiyorum ancak yetenekler çok çalışılarak kazanılabilir. Buradaki grupları dinliyorum ama...
Grup! Bu grubun bi şeyler yapması gerekiyo artık. Buna ismimizi duyurmakla başlayalım. Bu arada Emin ve Murat bu sözüm size: Ankara Saklıkent konseri istiyorum!!! Anladınız mı?
Sonsöz: Ramazandan sonra güzel bir organizasyon düzenleyeceğim burdaki Kemal adlı arkadaşımla beraber. Yer muhtemelen Rock Star olucak. Eğer daha iyi bi yer varsa bildiğiniz lütfen msg atın (Pulp, Bronx, Kemancı, DoRock ve Caravan hariç)