Muhakkak duyanlarınız olmuştur. Ancak forumda arattım ve açılmış herhangi bir başlık vb bulamayınca, bilgilendirme amaçlı bir başlık açayım dedim.
Ürün ilginç, zira alet ipad ile kontrol ediliyor. Aletin üstünde ipadinizi monte edebileceğiniz bir bölüm var. Anladığım kadarıyla, ipad e yüklenen digitech yazılımı ile prososerü dokunmatik ekranla kontrol edebiliyorsunuz. Ses işleme ipad de değil yine digitech in prosesöründe gerçekleşiyor. Ipad sadece aleti kontrol amaçlı konmuş.
Digitech i seven sevmeyen vardır, ama benim gibi teknoloji manyakları için rüya gibi birşey. Zira prosesörlerde dev lcd ekrana bayılan biriyim. Hala, 10 sene evvelki Boss Me-33 ümün dev ekranında, kolaylıkla prosesörümü editlediğim günlerimi ararken, bu enteresan alet beni heyecanlandırdı. Saçma bulan olur, gereksiz gören olur, zevk meselesi, maksat bu yeni ürün hakkında bilgi veren bir başlık açmaktı. Belki aletle ilgili daha fazla bilgisi olanlar varsa, daha fazla şeylerde yazarlar, daha da çok şey öğreniriz alet hakkında.
Klasik eski usul sistemleri, sevenlerin nefret edeceği kesin (saygı duyarım), ama ben sesini bilmem ama kullanım kolaylığına ve cafcaflı görüntüsüne açıkçası bayıldım. 🙂 Tamda digitech in yapacığı bir ürün, dijital çılgınlık. 😆
Videosu aşağıda :
http://www.youtube.com/watch?v=o3zHpzYWnGQ&NR=1