Digitech Whammy ve Nano Cortex için Adaptör Seçimi (Yardım)

Herkese merhabalar.

Elimde Digitech Whammy 5 ve Nano Cortex var. Fakat Amper Volt adaptör işlerinden pek anlamayan birisi olarak ikisi için ayrı ayrı adaptör ya da tek bir power supply alarak güç vermek istiyorum.

Bana öneriniz nedir bu iki cihazı da yakmayacak sorun çıkartmayacak bir güç kaynağı önerebilir misiniz lütfen?

Digitech' in girişi aşağıdaki gibi 1300mA + o vs vs diyor.

IMG_5242.webp

Nano ise ;

IMG_5408.webp

Teşekkürler. 🙂

Araştırmalarım kadarı ile Whammy için 288mA yetiyormuş. Ben 300mA kullansam sorun olur mu? 🙂 +- olayları sorun olabilir ama 200 ya da 300ma kullansam ne olur merak ettiğim bu. 🙂

Araştırmalarım kadarı ile Whammy için 288mA yetiyormuş. Ben 300mA kullansam sorun olur mu? 🙂 +- olayları sorun olabilir ama 200 ya da 300ma kullansam ne olur merak ettiğim bu. 🙂
Whammy için 288 Miliamper yetiyorsa neden 1300 yazmışlar çok tuhaf... Düşük amper kullanırsanız cihazı yakmazsınız, yüksek amper veren güç kaynağı da cihaza zarar vermezsiniz Volt kısmı ve güç kaynağınızın merkez negatif olması önemli, pedallarda endüstri standartı sayılır merkezin negatif olması, ilgili çoğu ekipman uygun olacaktır. Mesela laptop şarj cihazlarında da merkez pozitif olur, negatif olanını görmedim. Eğer devreler analog değil de dijital ise izole güç kaynağı öneririm, daisy chain metodu sıkıntı oluşturabilir. Elektrikçilerden alacağınız adaptörler AC yi DC'ye tam doğrultmayabilir, kolay gelsin.

Whammy için 288 Miliamper yetiyorsa neden 1300 yazmışlar çok tuhaf... Düşük amper kullanırsanız cihazı yakmazsınız, yüksek amper veren güç kaynağı da cihaza zarar vermezsiniz Volt kısmı ve güç kaynağınızın merkez negatif olması önemli, pedallarda endüstri standartı sayılır merkezin negatif olması, ilgili çoğu ekipman uygun olacaktır. Mesela laptop şarj cihazlarında da merkez pozitif olur, negatif olanını görmedim. Eğer devreler analog değil de dijital ise izole güç kaynağı öneririm, daisy chain metodu sıkıntı oluşturabilir. Elektrikçilerden alacağınız adaptörler AC yi DC'ye tam doğrultmayabilir, kolay gelsin.
Ona ben de şaşırdım kendi ürünlerini satmak için vs diyor Reddit' te. 🙂 Hatta 265' miş.

Bilgiler için çok teşekkür ederim dediklerinize bakacağım. Sanırım power supply bana tek çare.

9 volt olacak, iç kutbu eksi dış kutbu artı olacak. 1300 mA olacak kısmı biraz fazla, kullanma klavuzunda 2,4 W/ < 264 mA yazıyor ... kabaca 300 yeter. Amper değeri ihtiyaçtan az olursa çalışmaz veya ıkınarak çalışır, güç gerektiğinde birden susar kalır...

Step up adaptör tavsiye etmem onların çalışma mantığına göre 5 volt anahtarlanarak kapasitör üzerinden ikinci bir devre ile 9 volta dönüştürülüyor. izole güç devresi değil. Pedal kısa devre yaparsa koruma devresi olmadığı için çöpe de gidebilir. Ayrıca tüm usb lerin amper değeri standart değil, yedek pil ünitesi bağlarsanız geçen Amp değerinden emin olabilirsiniz.

Geri