Arkadaşlar kapanmış bir konuyu açmak istemiyorum tekrardan fakat birşeye değinmeden geçemeyeceğim...
Öncelikle ben taylan'ın sözlerinde karşısındaki insanı ezmiş olmanın verdiği bir hazı göremiyorum bence bu tespit yanlış...Ayrıca bir insan meleklerden , hislerinin yok olmasından , dizleri üzerine çöküp ağlamaktan , karşısındaki insana ihtiyacı olduğunu belirtmekten vs vs şeylerden bahsediyorsa bu insan birkere kelime anlamıyla faşist olamaz tam tersine bu insanın hisleri var demektir duygusal demektir ve bu insanın bir derdi var demektir...Yani duygusal bir evrenin içerisindedir ve bunu insanlara anlatmak belkide haykırışlarına , acılarına çare arıyor demektir. Ama malesef ülkemizde ne hikmetse sürekli olarak birilerini iğneleme ihtiyacı söz konusu ve bu çok çirkin...Taylanla aşşağı yukarı aynı yolun yolcusuyuz ve ben neyin ne olduğunu bilmeden daha doğrusu iyice araştırılmadan böyle ithamlarda bulunulduğunu gördükçe çok sevdiğim bu ülkeden gerçekten soğuyurm...Bu kadar insan bu dünyanın en kutsal olgusu için böyle uğraşırken biz böyle cevap veriyoruz onlara...Peki kendinize hiç sordunuz mu acaba siz bu müziği dinlemeyi hakediyor musunuz ?
sürçü lisan ettiysem , ettiysek bütün rock müzisyenleri adına özür dilerim....Sıkı kalın....
SAYGILAR