hakikikertenkele
Güven Erkin Erkal
Re: TAYLAN AYIK DREAM TV DE
arkadaşlar önyargıları bir kenara bırakın... taylan programımızda yer alan ilk hm sanatçı veya grubu değil ki!
konu sadece haftada bir yayınlanan bir program için mümkün olduğunca tüm seyircilerimizi mutlu edebilecek akış belirlemek... yayın ekibi olarak birlikte karar verme ve doğru zamanlama yapmak zorundayız
dennischambers demiş ki:kemal77 demiş ki:kenan_evren demiş ki:TAYLAN AYIK 13 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 22:00'DE DREAM TV DE YAYINLANAN GÜVEN ERKİN ERKAL'IN SUNDUÐU YÜXEXES PROGRAMINA KATILACAKTIR.
www.taylanayik.info
Çok güzel haber. Haberi veren Kenan arkadaşımıza teşekkürler. Ayrıca dennischambers arkadaşım uslubun iyi değil. Taylan AYIK yakınırdı, filan.....hem böyle bi konu gectiysede Güvenle Taylan arasında gecmiştir senin bunu buraya bu şekilde yansıtman doğru değil.
ben geçti geçmedi demedim ki dikkatli okumalısın bence sadece senelerdir görmezden gelmeleri ki bu bir gerçek sonunda görmeleri gayet hoş bir durum olduğunu belirttim sevgili kemal77...
arkadaşlar önyargıları bir kenara bırakın... taylan programımızda yer alan ilk hm sanatçı veya grubu değil ki!
konu sadece haftada bir yayınlanan bir program için mümkün olduğunca tüm seyircilerimizi mutlu edebilecek akış belirlemek... yayın ekibi olarak birlikte karar verme ve doğru zamanlama yapmak zorundayız