Arkadaşlar geçenlerde Ankara kıvılcım müzikten 15 liraya 500K lık dimarzio pot almıştım,çeşitleri varmı bilmiyorum ama vintage tarzda bi pot.Daha sonra monte etmek üzere açtım ve kontrol amaçlı potu çevirmeye başladım.Ama potta inanılmaz bir hışırtı vardı sanki içi paslanmış gibi.Potların çalışmasında sürtünme var ama bunda resmen aşırı sürtünme vardı.Ve potu çevirirken ilk ve son dönüşte ufak boşluklar vardı.Neyse aldım götürdüm geri kutusu açılmıştı tabiki.Anlattım derdimi ama ordaki satıcı bütün dimarziolarda böyle bir hışırtı olduğunu söyledi ve potların sürterek çalıştığını söyledi.Bunun normal olduğunu benim abarttığımı söyledi.(Ki ben elektronik okuyorum bi hayli pot kullandım.)
Şimdi sorum şu ki normal bir potun neredeyse 30 katını ödediğimiz bir potun bu tip hatalarının olması normalmi?Bunun dışında Cts potlar nasıldır?Nerde bulunur?Teşekkürler.
Şimdi sorum şu ki normal bir potun neredeyse 30 katını ödediğimiz bir potun bu tip hatalarının olması normalmi?Bunun dışında Cts potlar nasıldır?Nerde bulunur?Teşekkürler.