merhaba arkadaşlar 3 yıl önce kurdugumuz grubumuzla ikinci parçamızı yayınladık begenip paylaşıp destek olursanız cok sevinirim 🙂
merhaba arkadaşlar 3 yıl önce kurdugumuz grubumuzla ikinci parçamızı yayınladık begenip paylaşıp destek olursanız cok sevinirim 🙂
hangi parçadan bahsediyorsunuz hocam1:42'de bıraktım ...
Arkadaşlar, müzik iyi ama belli ki müziğin üzerine söz zorlamışsınız ... olmamış. Enstrumantal de bir alternatif ... veya düzgün şiir bulun üzerine yazın şimdilik.
teşekkürler dostum her 2 3 haftada bir yeni parça yayınlamaya çalışıyoruz burayada atacagım 🙂Daha öncede dediğim gibi sözler...
Ama ben bu şarkıyı diğer ikisinden daha çok sevdim
hangi parçadan bahsediyorsunuz hocam
Hocam söz müzik bize ait zorlamış gibi değilde tabiki bazı hatalarımız olacaktır düzgün bir şiir bulun yapın şimdilik demek hiç hoş bir deyim olmamış ama.her parcamizda bir hatamizi daha telafi edersek ne mutlu bize 🙂En Baştan ...
Hocam söz müzik bize ait zorlamış gibi değilde tabiki bazı hatalarımız olacaktır düzgün bir şiir bulun yapın şimdilik demek hiç hoş bir deyim olmamış ama.her parcamizda bir hatamizi daha telafi edersek ne mutlu bize 🙂
teşekkürler hocam 🙂En Baştan î dinledim. Gayet güzel🙂 Tebrikler.
teşekkürler 🙂parça sanki çok tanıdık geldi içten olmuş başarılı 😀
elimizden geldigince dış etkenlerden etkilenmeden kendi istedigimizi yapmaya çalışıyoruz 🙂 teşekkürler 🙂Kimseyi takmayın kafanıza göre takılın gayet güzel bence.
elimizden geldigince maddi imkanımız yettigince bişeyler yapmaya calşıyoruz 🙂 teşekkürlerGrubun adını dip insana kalan anladım, dedim hayırdır. 😀 Hocam şarkı fena değil ama üretkenliği biraz arttırsanız iyi olur.