destek konseri olacaksa, giriş 1 bira parası olur; içerde de 1 bira verilir. organizasyonları yaptık; herkesi dediğine rağmen para kazanıldığını biliyorum; çünkü kazandım; onları da gelen gruplara dağıttım. hatta direk rakam verelim; en son dummy konserinde(cemiyet/dengesizherifler/ömrümparklardageçti vs.) bilet 7 liraydı 112 giriş oldu; bira 3.5 liraydı; mekan girişten bir bira parası alıyor; içerde de buna karşılık bir bira veriyordu. hesabımızı tam yaparsak; bana 392 lira kaldı büyük bir kısmını cemiyete verdim; a3 ve a2(böyle bişey varsa? a3ün iki katı işte) olaraktan deliler gibi 200ün üzerinde afiş bastırmıştım(bu sayı amatör konser için gayet yeterlidir; yılbaşı programında 700 afiş yaptırdık da, hala elimizde duruyor yarısı) bu afişlerin fiyatı 60 lira tuttu. bastırdığım yerde fotokopi ve özalit fiyatları değişmedi. adresi de veriyorum; güvenlik caddesinin üst tarafında, overall'u azbiraz geçince sağ tarafta büyükçe bir kırtasiye-baskı merkezi. a3 yüzbin lira çokça bastırırsanız indirim yaparlar. 90 cm çapında baskının da metresi 1 lira. gayet uygun fiyatlar. organizatör işini yapsın; tamam. ama hayır işi yapıyor kılıfına sokmasın bunu, en azından belli bir yerle anlaşıp, zil ve amfi kiralasın artan parayla da; malzemesi tam olmayan gruplara o zaman destek olsun.
BUNUN HARİCİNDE; SAYIN AMATÖR GRUPLAR; PARA KAZANMA AMACINIZ YOKSA; VE KENDİ MALZEMELERİNİZ VARSA; BU ORGANİZASYONLARI KAPISINDAN GİRDİÐİNİZ HEMEN HER BARDA YAPABİLİRSİNİZ. HATTA BARLARIN MATBAA TARAFINDAN BİRLiKTE İŞ YAPTIKLARI YERLER OLDUÐU İÇİN AFİŞLERİNİZİ DE BASTIRIP, ÜSTELİK KENDİ ÇALIŞANLARINA ASTIRIRLAR ONLARI.