bencede albüm parçalrının hepsi güzel bana kalsa
yoo bennce vargag demiş ki:hasret gerçekten her tür müziği dinleyenler için eğlenceli bir parça ama albümde hasretten başka dinlemeye çok değer bir parça yok 8O
duman'ın da ilk albümdeki çoğu parça benim hoşuma gitmemişti ama emin ol dinledikçe bir süre sonra sen de bütün parçaların bağımlısı olacaksın.olmazsan elinde albüm yok demektir zaten!gag demiş ki:hasret gerçekten her tür müziği dinleyenler için eğlenceli bir parça ama albümde hasretten başka dinlemeye çok değer bir parça yok 8O
evet direc-t gibi zorluk çekip şimdi çok iyi yerlerde olan gruplar var-hakettikleri yerdemelis demiş ki:3-4sene öncede bu yeni kasette olcak şarkıları çalmışlardı bi zamanlar desibel die bi program vardı trt1de belki bilenler olur biraz geç tanındılar ama en azından eskiden çoğu rock grubuna olduğu gibi silinip gitmediler undergrounddan gelen böyle grupların hakettikleri yerde olması gerçekten güzel bunda maksimum rock ve güven erkin erkalın da çok emeği gerçekten(reklama girmez dimi bu)
tycha demiş ki:Bir grubun iyi bir yere gelmesi ne demektir ? Daha çok insana ulaşabilmesi mi? Daha çok albüm satması mı yoksa daha çok yere gidip konser vermesi gibi şeyler vs vs?
vayy ne gunlerdi, ozel istek yapardik, bi tane de sen sar :cigara, rear view mirror falan, artik calmazlar..silent_guitar demiş ki:duman'ın ilk halini hatırlar mısınız?saklıkentde elli(50!)kişiyle dinlediğimizi hatırlıyorum