of of sorma yametanch4 demiş ki:yuxexes bence gayet güzel geçmiş 🙂 superstarı izledim süper dedim, süper .. geçmişler 🙂 melikem de ise koptum resmen 🙂
aynen katılıyorum rezaletti :!: şaklabanlık yapmasına anlam verenedim sirktemiydi ne..pel_34 demiş ki:Yükseksesteydi dün direc-t... canlı performansları rezaletti... röportajlarda solist kardeşin yaptığı anlamsız saçmasapan hareketlere zaten bi anlam veremedim ben... bu kadar özenti, bu kadar "hey arkadaşlar bana bakın, bakın ben ne kadar çılgınım" demek için maymunluklar yapan birini daha görmedim... rezaletsiniz çocuklar... re za let................
dostum bura konuştuğumuz bir rock grubu popcu değil bu benim fikrim burda insanlar gruplar hakkında eleştiri yapıyorlar öyle kimsenin harcı değil muhabbetinede girmene gerek yok...yaptıkları orta olan bir grup bence onlara yakışmıyor boyle hareketler..saçmasapan olduğunu söylüyorum ben..herkez senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil.. :!:silent_guitar demiş ki:Popçular yapınca oluyor da, rockçı yapınca mı olmuyor :?: Çok manasız düşünüyorsunuz. 🙂 Beğenmiyorsanız, beğenmediğinizi söyleyin ama bu tarz bir yaklaşım kimsenin harcı değil.
Sevgiler...