Diskodisko (karayip oyun havaları) - Ankara

saklıkent konseri çok eğlenceliydi harbiden, hele bu inekçanı üstadı varya, o ne sahne şovdu öyle beee 😀 valla slipknot neyim ders alsın bundan sahve şov konusunda
son metro sorunundan dolayı sonunu bekleyemedim, favori lombeliko

barlarda yıllardır aynı şeyleri dinlemekten sıkılanlara diskodisko şiddetle tavsiye edilir.

hepimizin yuri gagarin günü kutlu olsun. diskodiskoyla nice feza yolculuklarına. yuri gagarin'i senede bir gün hatırlamak istemiyoruz her gün yuri gagarin günü olsun.

bundan sonra da
19 nisan çarşamba; salyangozlar çok faydalı hayvanlardır günü
ve
26 nisan çarşamba; dünya su günü
kutlamalarını yine diskodiskoyla bizizde karşılayalım...

Diskodisko pazar gecesi uygun fiyatlı içkileri ve nezih ortamıyla BACKSTAGE'de saat 9.30 sularında sahne alacak.
bu özel günde bestelere de yer verilebilir...

backstage ferah güzel mekan, ilk defa bi barda arada dışarı çıkıp da nefes almak istemeden durabildim. ses de harikaydı, bundan sonra her pazar devam ediyoruz. bu nadide pazar günlerinde herkes bol bol içsin diye bira 2.5 ytl olacak. hepinizi bekleriz, kaçırılmayacak bir pazar pikniği.

başka yerde de yokuz bu arada. fakat perşembe akşamları merih bezik-briç salonunda grupça batak oynuyoruz, katılırsanız turnuva yaparız.

son gelişmeler; diskodisko'nun yakalanabileceği yerler;

===>5 mayıs cuma günü 17.00da odtü panayır sahnesinde
===>12 mayıstan itibaren cumaları nedjimada!
===>her pazar backstage'de

hep yenilenen şarkılarla, her zaman seyirciye karşı güleryüz ve saygı sevgi çerçevesinde, bulgurunan tarhana tenceresinde, bölülaüeaü hadi görükürüz..

odtü'de dinledim sizi.
Vokal bence biraz yetersizdi gerçi çaldığınız şarkılarda kanımca bu çok da önemli değil ama grubu çok beğendim herşeyden öte eğlendirebildiniz insanları

Başarılar diliyorum 🙂

beyler biz grupça çok eğlendik, sizi izlerken. atılan parandeler,sahnedeki seyirciler falan derken baya interaktif bi konserdi.çok çeşitli,renkli cıvıl cıvılsınız.vokal in sesi falan filan denmiş,bence müzik grubuyla şov grubu arasında ortaya karışık yapan,eğlemeyi ve eğlendirmeyi seçen bi grupta o vokal fazla bile.grubun geneli güzel.ama vokal dışındada sahnede biraz haraket olsa tadından yenmez.bundan sonra ne zaman canım sıkılsa moralim bozuk olsa sloganım: disko disko 😉
selametle :twisted:

panayır sahnesinde dinlediğim bütün gruplarda farkettiğim gibi, vokal bi kötü, bi dengesiz geliyo. "bende de olur mu acaba?" diyordum. olmuş belli ki. sanırım o sahnede monitörler biraz zayıf, compressor ya da limiter da kullanmıyolar. bi yandan da şenlik sarhoşluğu var tabi... önünde 1000 kişi eğlanip zıplarken insan kapılıp gidiyo..

bir de normal haftalık programımızda yakalamanızı tavsiye ederim, bütün grubun çok daha oturaklı olduğunu görürsünüz...

Bence de bu konseptteki konserlerde bireysel performans biraz daha geri planda kalıyor. Ama sadece compressor kullanılmamasından dolayı bütün vokalistlerin kötü/dengesiz bir performans göstermiş olabileceği fikrine katılmıyorum, şenlik boyunca çok iyi performans gösteren vokalistler de oldu 🙂

Gelip çaldığınız için Odtü Müzik Toplulukları olarak teşekkür ederiz.

yani arkadaşlar çok tebrik ediyorum gerçekten nasıl eğlendirilmesi gerektiğni çok iyi biliyosunuz...berkayın dediği bütün grubumuz, özelliklede ben biraz fazla eğlendik 😀 ... uzun zamandır canlı performans dinlerken bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum..grubun elektriği çok başarılı , çok pozitifsiniz 🙂 ... ben çok beğendim hakkaten 🙂 umarım herşey istediğniz gibi olur..sevgiler & saygılar ...

yorumuydu eleştrisiydi, hepsine çok teşekkürler..

fakat böyle bi grupta bireysel performans önemli değildi hödöhödö.. bunlar gelişine söylenmiş sanki..
cevaben sadece şunu diyebilirim: Vasat müzisyenlerle böyle bir grup kurmayı bir deneyin...

eğlenceli müzik çalıyoruz diye tek akorla sabit kick ritmiyle hande yener de çalmıyoruz yani..

odtüde dinleyip beğenen, ama eksikler olduğunu görenlerin bir de haftalık programda yakalamalarını şiddetle tavsiye ederim. o eksiklerin pek çoğunun olmadığını göreceksiniz. bu arada panayır sahnesine bok atmak gibi bi niyetim kesinlikle yok. tam aksine en sevdiğim, çıkmayı istediğim sahnelerden biridir. diğer ünüverste şenliklerine başvurmadım bile. umarım seneye de birarada olur ve tekrar sahne alırız..

Geri