Merhabalar, hem mühendisliğe hem de müziğe ilgim olduğu için Türkiye'de nadir tarzda bulunan pedalları kendim yapmak istediğime karar verdim. Kendime belirli bir malzeme listesi çıkarttım ancak iş jak girişlerine gelince biraz kafam karıştı. Çünkü 10tl'den 1000tl'ye uzanan bir makas var ve hepsi birbirinden farklı gözüküyor gibi.
www.direnc.net
www.solomusicankara.com
Bulabildigim iki uygun fiyatlı jak girişleri bunlar. Direnc.net'teki oldukça ucuz ama pedallarda ve gitarlarda gördüğüm girişlere kıyasla biraz farklı gözüküyor ve 4 pinli. partsland ise 2 pinli ve biraz daha alışık olduğum jak görünümünde. Bunların farkları nedir tam olarak? Pedal yapımı için uygun mudur? Değillerse nasıl jaklara göz atmalıyım? Biraz cahilce sorular sormuş olabilirim ama işe gerçekten yeniyim, vereceğiniz cevaplar için minnettarım🙂

6.3mm 4 Pin Mono Jak Konnektör Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net®
6.3mm 4 Pin Mono Jak Konnektör ürününü uygun fiyatı, hızlı kargo seçeneği ile Stereo - Mono Jak kategorisinden online olarak Türkiye'nin en büyük elektronik komponent satış sitesi Direnc.net® 'ten hemen satın alabilirsiniz.

Gitar Çıkış Jakları
Gitar, bas hardware. Knoblar, potlar, eşikler, vidalar, tremololar, floyd rose, tremolo kolları. Gitar yedek parçaları ve aksesuarları. Output jack, guitar parts.
Bulabildigim iki uygun fiyatlı jak girişleri bunlar. Direnc.net'teki oldukça ucuz ama pedallarda ve gitarlarda gördüğüm girişlere kıyasla biraz farklı gözüküyor ve 4 pinli. partsland ise 2 pinli ve biraz daha alışık olduğum jak görünümünde. Bunların farkları nedir tam olarak? Pedal yapımı için uygun mudur? Değillerse nasıl jaklara göz atmalıyım? Biraz cahilce sorular sormuş olabilirim ama işe gerçekten yeniyim, vereceğiniz cevaplar için minnettarım🙂