ShredinatorUzay 31 Ağustos 2024 #2 Selam ben de djente ve teknik şeylere ilgiliyim beş yıldır gitaristim. İnstagramdan ulaşabilirsin. @uzay_kcbas
Selam ben de djente ve teknik şeylere ilgiliyim beş yıldır gitaristim. İnstagramdan ulaşabilirsin. @uzay_kcbas
ShredinatorUzay 31 Ağustos 2024 #3 Selam ben de djente ve teknik şeylere ilgiliyim beş yıldır gitaristim. İnstagramdan ulaşabilirsin. @uzay_kcbas
Selam ben de djente ve teknik şeylere ilgiliyim beş yıldır gitaristim. İnstagramdan ulaşabilirsin. @uzay_kcbas
rosingless 8 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Venom demiş ki: Hedefiniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... Ciddi iş yapacak birisi arıyorum davula hakim vildhjarta necrophagist tech death ve djent calabilecek potansiyele sahip birisi kisaca
Venom demiş ki: Hedefiniz nedir? Hepsini görmek için tıklayın... Ciddi iş yapacak birisi arıyorum davula hakim vildhjarta necrophagist tech death ve djent calabilecek potansiyele sahip birisi kisaca
B Brsersn 11 Eylül 2024 #6 rosingless demiş ki: Dissonant rifflere ve polyrythme hakim davulcu ve gitarist arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz
rosingless demiş ki: Dissonant rifflere ve polyrythme hakim davulcu ve gitarist arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz
rosingless 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Brsersn demiş ki: Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Brsersn demiş ki: Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Genellikle kendi projemiz üzerine ama cover da yaoilabilir
Brsersn demiş ki: Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Brsersn demiş ki: Hocam beste mi cover mı düşünüyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Genellikle kendi projemiz üzerine ama cover da yaoilabilir