Hala indirim olduğu yazıyor.Kampanya bitti buarada ben 2100 tl ye almıştım .🙁
Hala indirim olduğu yazıyor.Kampanya bitti buarada ben 2100 tl ye almıştım .🙁
Biraz önce doredeydim.Hala indirim olduğu yazıyor.
üzgünüm mesajım geç kalmışBiraz önce doredeydim.
Arayıp sorduğumda 15 ine kadar devam ettiğini söylediler sitedede öyle bir bilgi varBende anlamadım belkide bitmemiştir😵
Sadece web üzerinden indirim olabilir mi?Arayıp sorduğumda 15 ine kadar devam ettiğini söylediler sitedede öyle bir bilgi var
kore endonezya usa, sgr serileri ise çin olabilir.Schecter gitarların hepsi kore mi yoksa Çin'de var mı?
Ben yazmıştım PT custom rosewood'u edindim, manyetikler mütevazı bence, kalanı için izlenimim çok olumlu... kore bu iyi fiyatlı gitarlar benim bildiğimGenelde schecterların metalci işi gitarları ilgi çekiyor. Stratları ve telelerinde de indirim var deneyen oldu mu acaba. Squier parasına grover burgular v.s. var.
Schecter Traditional Standard Rosewood Lake Placid Blue Elektro Gitarlar,Schecter Schecter 3046-E
Schecter Traditional Custom Maple Schecter,Elektro Gitarlar Schecter 3048-E
Schecter PT Standard Maple BSCHB Elektro Gitar Elektro Gitarlar,Schecter Schecter 3040-E
Keşke SX EMG'li neckthru 24 perde gitarlar da yapsa 🙂Ben tonları ile ilgili bir yorum yapayım,
Tünel Do Re gittiğimde 2500TL civarlarındaki gitarlarda denemeler yaptım.
Seymour manyetikli klasik elektro gitar tonları arıyordum. Sabit köprülü modelleri inceledim. Metal için değil ama rock türlerinin genelinde kullanılabilecek ve hem single, hem humbucker olabilen her tarzda çalabilecek bir gitar olsun istemiştim.
Boyası, işçilik, kullanılan malzemeler ile ilgili sıkıntı yok.
2500 TL veriyorsunuz Amerikan gitarla arasında açık ara fark var.
Cort'un Kore üretimleri çok daha başarılıydı.
Do Re den SX Strat Amerikan Alder aldım. Taksitle 420 TL tutmuştu. Şuan keyifle çalışıyorum.
Onunda işçiliğinden, boyasından ve tonundan memnunum.
Sx modifiye etsem, alacağım her parçayıda geriye rahatlıkla da satarım.
Kısacası 2500TL'yi Schecter verince alacağım tonun, verdiğim paraya hak ettiğini düşünmüyorum.
Çin'de yapılan gitarlarda şuan çok düzeldi. Çin bir gitar veya ikinci el bir gitar alsam onu modifikasyon yaparak 1500TL harcasam daha iyi ton alacağımdan eminim.
Ya da 2500-3000TL 2. el bir Amerikan gitar veya ESP Japon almayı tercih ederim.